fbpixel
Skip to main content

Vânătoare de comori arhitecturale în Batiștei

Vânătoare de comori arhitecturale în Batiștei

#architecture

Duminică, pe 24 februarie, de Dragobete avem program de descoperit, căutat, redescoperit, admirat, fotografiat micile și marile comori arhitecturale din zona Batiștei în doi. (Doar în doi.)

Cum?

Printr-un joc urban tip competiție în care, intr-un timp delimitat, trebuie să găsești cât mai multe indicii/comori arhitecturale.

Ce sunt “comorile arhitecturale”?

Sunt mici detalii arhitecturale care vorbesc de alte vremuri, altă estetică și dau farmec unei case, unui cartier, unui oraș. Pratic, va trebui să cauți – și să găsești! – uși, portaluri, ferestre, bovindouri, ancadramente, decoratiuni si multe altele.

Și dacă n-am cunoștințe de arhitectură? O_O

Nu-ți sunt necesare; te ajutăm noi cu un *kit de vânătoare*: hartă, indicia, dicționar de termeni necunoscuți, etc), dar e bine să ai:

- un coechipier ( poate să îți fie iubit, prieten, verișor de-al treilea)

- un aparat foto

- niște spirit de observație

- niște spirit de aventură

- încălțări commode

- haine groase (pentru că încă e februarie)

Scopul Vânătorii arhitecturale?

În general, obiectivele vânătorii arhitecturale e să te facă să fii turist în orașul tău, să descoperi o zonă relativ necunoscută din București, să te familiarizeze cu 2-3 termeni arhitecturali (e ca și cum ai învăța "Salut" și "Ce mai faci?" într-o limbă străină :D ).

Și să te simți bine, căci e o activitate distractivă! (O zicem noi, dar o zic mai ales cei care au participat la Vânători arhitecturale.)

Cât costă?

75 de lei/echipă

La cât?

Distracția începe la 11.30, pe teren veși avea 2 ore, dar cu totul se termină la 15.00 cel mai târziu.

Ce se întâmplă după înscriere?

Primești un mail cu detalii.

Apoi, cu o zi înainte de eveniment, mai primești un mail, care conține, printre altele, locul întâlnirii și al startului.

Facem Vânători de comori arhitecturale în București (și alte orase) din 2011. Detalii poți găsi pe pe www.vanatoarea-arhitecturala.ro

we also recommend