fbpixel
Skip to main content

COLORĂM EMOȚII | Atelier interactiv pentru pasionații de colorat

16+

16+

Știu, îți place să colorezi. Și psihologii spun că asta are o groază de beneficii. Dar te-ai întrebat vreodată ce stă în spatele acestui hobby?

Felul în care alegem ce culori să folosim, temele predominante în planșele noastre, orele la care colorăm, felul în care păstrăm creioanele, elementele pe care le colorăm mai întâi, frecvența cu care revenim la cărțile de colorat... Toate acestea, alături de multe altele, ne pot ajuta să ne decodificăm propriile emoții și să înțelegem mai bine mecanismele după care funcționăm la nivel mental și emoțional. Motiv pentru care am creat acest atelier interactiv cum altul nu-i...

Ce vom face în cadrul workshop-ului? Ne vom așeza comod lângă o cană de ceai și ceva dulce, ne vom alege câte o planșă dintre cele special pregătite, vom povesti și, cel mai important, vom exersa coloratul conștient :) Vom învăța câte ceva despre culori forme și emoții, vom face un scurt exercițiu de self awareness și vom stabili câteva reguli simple de igienă emoțională. Desigur, ne și vom distra ;)

A, și te întrebi probabil cine sunt și de ce te bat la cap cu emoțiile și culorile... Ei bine, permite-mi să mă prezint. Mădălina Mihai. Pasionată de colorat cu vreo 7 ani experiență în psihologie, coaching și consiliere. Nu, nu practic și nu predau "dezvoltare personală"... Rolul meu este să te ajut să îți asculți gândurile și instinctele, să te privești mai limpede în oglindă și să înveți să îți menții echilibrul în plan emoțional. Apoi, dezvoltarea personală vine de la sine :)

Detaliile tehnice? Atelierul se întâmplă pe 29 februarie, începând cu ora 11:00, la Urban Gypsy (Str. Pictor Ștefan Luchian, nr. 7). Atelierul durează între 3 și 4 ore, în funcție de numărul de participanți.

Costul atelierului este de 175 lei/persoană. Locurile se rezervă prin Eventbook, cu plata integral în avans. Creioanele de colorat NU sunt incluse în preț.

Pentru ca atelierul să aibă loc este nevoie de minim 7 participanți (dacă locurile nu se ocupă, vei primi banii înapoi sau vei putea opta pentru un atelier ulterior). Vârsta minimă de participare este de 16 ani.

TOATE ÎNCASĂRILE REZULTATE ÎN URMA ATELIERULUI SUNT REDIRECȚIONATE ÎN SCOP CARITABIL!

COLORĂM EMOȚII | Atelier interactiv pentru pasionații de colorat

we also recommend

Aurul Toamnei DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Aurul Toamnei

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti

TIFF X-Card TIFF.19
29.05.2020
TIFF X-Card

TIFF.19
TIFF.19