fbpixel
Skip to main content

Conferinta The Vast&The Curious

Dan Isai: Cum faci un concept global din nimic. Reinventezi. 

Order tickets
Apollo111 Teatrul, București Today, 24 April 2018 / 19:00 100.00 LEI
Conferinta The Vast&The Curious Dan Isai: Cum faci un concept global din nimic. Reinventezi. 

Dan Isai: Cum faci un concept global din nimic. Reinventezi. 

Invitatul ediție a patra din sezonul 2018 este fondatorul SaladBox. 

În 2012, Dan a îndrăznit să parieze pe o idee despre care toată lumea a spus că e o nerozie: un concept de fast-food cu salată. SaladBox a început în 9 metri pătrați și e azi o afacere globală, cu mai mult de 70 de restaurante în 11 țări. I s-au alăturat Narcoffee Roasters, Pep&Pepper și alte concepte, experimentale sau deja în creștere. O conversație despre gândire strategică, soluții simple și curajul de a experimenta. Și cum știi ce vor clienții, chiar când pare o nebunie. 

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast&The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței. 

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei. 

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.

we also recommend

Anatomia Unei Plecari DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Anatomia Unei Plecari

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Drink Creativ - Pictează Van Gogh!
05.05.2018
Drink Creativ - Pictează Van Gogh!


Lente Arcului, București

Tania Radu, Radu Jude, Claudiu Komartin și Doris Mironescu despre „Viața lui M. Blecher. Împotriva biografiei“ Lansare de carte și sesiune de autografe:  sâmbătă, 28 aprilie, ora 17.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu
28.04.2018
Tania Radu, Radu Jude, Claudiu Komartin și Doris Mironescu despre „Viața lui M. Blecher. Împotriva biografiei“

Lansare de carte și sesiune de autografe: sâmbătă, 28 aprilie, ora 17.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu
Humanitas de la Cișmigiu