fbpixel
Skip to main content

Workshop online Leadership si Motivatie

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online, pe zoom.us Friday, 12 March 2021 / 17:30 48 lei
Online, pe zoom.us Friday, 09 April 2021 / 17:30 48 lei
Workshop online Leadership si Motivatie

Vă invităm pe 12.02.2021, să ne bucurăm împreună de workshop-ul: Leadership și Motivație, alături de Cătălin Stoica. 

Evenimentul va avea loc online și se va desfășura pe Zoom.
Ne dorim, prin acest program, să aducem viziunea noastră asupra educației și să o îmbinăm cu dorința dumneavoastră de cunoaștere. Credem cu tărie că, pentru a putea fi instrumentele optime de care au nevoie cei mici pentru a se dezvolta armonios la școală, este necesar să creștem și să ne dezvoltăm mai întâi noi, oamenii mari.

Cătălin Stoica a fondat Academia de Bine, loc plin de informații prețioase care ne conectează de fiecare dată la umanul din noi și la integritatea noastră.

”Dezvoltarea personală intenţionată mi-a schimbat viaţa. În ȘI mai bine! Am trecut de la principiul „ori eu, ori tu”, la ceva mult mai sănătos: „și eu, și tu”.
Încă nu am descoperit o problemă fără rezolvare și nu cred că există „suficient de bine”. Întotdeauna se poate mai mult. De aceea ne-am și născut: ca să învăţăm și să evoluăm în mod real, constant, cu succes! Fără să fim perfecţioniști; căci asta e o boală, nu o calitate.
Iubesc oamenii! Și iubesc să văd cum cad limitele, una câte una!”

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Squash - experimenteaza un sport energic


Bucuresti, Bucuresti

Librăriile: de unde și până unde? Din istoria romantică a cărților Conferință susținută de Ioana Pârvulescu în cadrul Festivalului „Despre lumea în care trăim”, urmată de un dialog cu Cătălin Ștefănescu
28.03.2021
Librăriile: de unde și până unde? Din istoria romantică a cărților

Conferință susținută de Ioana Pârvulescu în cadrul Festivalului „Despre lumea în care trăim”, urmată de un dialog cu Cătălin Ștefănescu
Online