fbpixel
Skip to main content

Workshop Metode de invatare interactive prin joc si joaca

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online, pe zoom.us Wednesday, 02 December 2020 / 17:30 48 lei
Online, pe zoom.us Wednesday, 09 December 2020 / 17:30 48 lei
Workshop Metode de invatare interactive prin joc si joaca

În urma conferințelor “Omul din spatele unui profesor” am luat feedback de la mulți dintre profesorii prezenți și am aflat care ar fi cele mai interesante teme de dezbătut în cadrul unor workshop-uri.

Ne-am adaptat situației din educație și vă invităm în luna decembrie, să discutăm împreună în online despre Metode de învățare prin joc - Animație Socio-educativă. Workshop-ul se va desfășura online, va conține exerciții și va fi unul dinamic, adaptat la situația actuală.
Workshop-ul va dura 2h.
Alături vă vor fi traineri cu experiență în domeniul educației și profesori pasionați de meseria lor, ca să împărtășească din experiența de a preda de acasă.
Pentru acest workshop, îl avem invitat pe Andrei Dobre. Andrei deține certificări de formator (2011), lucrător de tineret (2012), manager de proiect (2013) și evaluator de proiecte (2016). El este licențiat în sociologie (2010) și master în Managementul Resurselor Umane (2012), iar din anul 2015 este doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din București, tema sa de cercetare fiind Studiul societății civile și implicarea acesteia în politicile de sănătate.

Din ianuarie 2011, Andrei a lucrat, pe rând cu: Fundația Geron (sociolog), Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile – FDSC (office manager; asistent de proiect/coordonator training; asistent program de finanţare/expert DoRIS), Asociația React (expert monitorizare/expert dezvoltare), iar din septembrie 2015 până în prezent, cu Romanian Angel Appeal Foundation (sociolog/ofițer monitorizare și evaluare/coordonator proiect).

De asemenea, o importantă componentă în procesul de dezvoltare personală și profesională a lui Andrei o reprezintă activitatea lui în Organizația Națională Cercetașii României