fbpixel
Skip to main content

Curs intensiv de dans contemporan cu Ruri Mito

#contemporary dance #workshop

Linotip dedica ziua de 22 martie dansului contemporan inspirat din cultura japoneza. Pentru ca ne dorim ca fiecare spectacol sa va ofere o experienta imersiva mai complexa, va invitam sa accesati alaturi de Ruri Mito, la un curs intensiv de dans contemporan, tematici din repertoriul sau de spectacole. 


Pentru mai multe informatii despre spectacolele lui Ruri Mito, gazduite de Linotip, puteti vedea mai multe informatii aici: Sumika & Matou - dans contemporan in cultura japoneza


*DESCRIERE CURS


Caracteristicile coregrafice ale lui Ruri Mito sunt constituite din mentinerea constienta a controlului miscarii mai ales cand aceasta se intampla in slow motion metamorfozand corpul intr-un ritm constant, aproape hipnotic. 


Acest curs incepe cu cateva exercitii de constientizare a spatiului si corpului in spatiu. Apoi se continua cu secvente de dans bazate pe repertoriul coregrafei. In aceste secvente coregrafice dansatorii trebuie sa fie constienti de fiecare miscare si sa pastreze controlul miscarii in raport cu spatiu, linie, directie si viteza. Toate miscarile si energiile se concentreaza pe crearea unui flow constant dar foarte lent. Ruri Mito va propune o metoda prin care dansatorii sa se concentreze foarte atent pe propriul corp. Relaxarea sau inconstienta nu mai pot exista in acest fel.  Corpul se transforma incet si constant ca intr-o miscare prin spatiu, fara gravitatie. 


*RURI MITO | Coregrafa / Dansatoare

 

 Ruri Mito s-a nascut in Tokyo in 1982. A inceput sa studieze de la 5 ani la Modern Ballet Institute in Tokyo. A absolvit in 2004, Colegiul japonez de fete de Educatie Fizica, Departamentul de stiinta a miscarii in studii de dans. In acest moment organizeaza turnee cu spectacolele ei in mai multe tari si a castigat multe premii. Pana acum a colaborat cu artisti importanti ca Damien Jalet, Sasha Waltz, Wim Vandekeybus, etc. In 2017 a primit premiul memorial Tatsumi Hijikata (fondatorul stilului de dans Butoh) si a fost rezident junior in Saison Foundation (2018-2019). 

 *INSCRIERI


Cursul se desfasoara pe 22 martie in intervalul orar 11:00 - 13:00 | Costul inscrierii este de 100 de lei/persoana.


Acest curs este deschis pentru oricine, indiferent de nivelul de pregatire sau experienta. Varsta minima de participare este 16 ani. 


Pentru orice informatii suplimentare va sunt necesare, ne puteti contacta pe pagina de Facebook Linotip sau prin telefon la numarul 0752649159.

Curs intensiv de dans contemporan cu Ruri Mito

we also recommend

Experimenteaza adrenalina de offroad la maxim cu Toyota Landcruiser
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experimenteaza adrenalina de offroad la maxim cu Toyota Landcruiser


Sos. de Centură București, Bucuresti