fbpixel
Skip to main content

Workshop de dans contemporan cu Bordás Attila & muzică live

Atelier deschis începătorilor dar și celor care practică dansul contemporan pentru a-și descoperi și extinde limitele.

Te invităm la un workshop unde ai ocazia să descoperi expresivitatea propriului corp într-o atmosferă specială creată de o linie melodică special compusă pentru tine.

Percuționistul Fekete Lovas Zsolt va asigura fundalul muzical pe 19 și 20 noiembrie iar pe 21 și 22 vei dansa pe o compoziție scrisă și interpretată de Sian Brie ca să poți cunoaște mai îndeaproape dansul contemporan sub ghidajul coregrafului Attila Bordás.

Atelierul se adresează celor care practică sau vor să practice dansul / mișcarea. În grup se integrează studenți din domeniul performativ, performeri, dansatori la început de drum, și oricine vrea să cunoască mai îndeaproape dansul și vrea să obțină o cunoștință mai aprofundată personală în această direcție.

Este deschis printr-un grup mixt inclusiv persoanelor care nu au avut avut înca niciun contact cu dansul contemporan la un nivel profesionist, și celor care percep, practică, sau vor să practice dansul ca hobby, sau ca un contrapunct de bună dispoziție trupească și sufletească a zilelor cotidiene, dar și celor care se folosesc de dans / mișcare ca unealtă de autocunoaștere, descoperire și extindere a limitelor interioare și exterioare.

Se va lucra mai mult în grup, ghidat de coregraf astfel încât fiecare participant are ocazia să experimenteze individual expresivitatea propriului corp. Se vor folosi ca punct de pornire improvizația, diferite tehnici de dans contemporan și diferite exerciții de mișcare prin intermediul cărora se va explora expresivitatea în dans în mod practic, indiferent de nivelul de pregătire al participantului.

Attila Bordás este un coregraf și regizor de teatru maghiar independent născut în România.

A colaborat în diferite proiecte artistice în Ungaria, Grecia, Austria, Bulgaria, Serbia și Cehia.

Din 2017 a creat CAMP - Platforma Mișcării Contemporane Artistice, una dintre cele mai mari platforme de acest fel din România, care găzduiește un mini festival bazat pe ideea de educare și progres prin workshop-uri ținute de artiști recunoscuți la nivel internațional, performance-uri de dans contemporan, conferințe, proiecții în aer liber, concerte și networking între artiști.

Workshop de dans contemporan cu Bordás Attila & muzică live

we also recommend

Idei de cadouri pentru cuplu - Curs de ciocolaterie in Belgia
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Idei de cadouri pentru cuplu - Curs de ciocolaterie in Belgia


Bruxelles

Experienta de scuba diving pentru 2
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experienta de scuba diving pentru 2


Eforie Nord