fbpixel
Skip to main content

Workshop: Body basics - cu Teodora Velescu

Workshop: Body basics - cu Teodora Velescu

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie - iunie 2022 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Daniel Dragomir, Teodora Velescu, Ioana Macarie, Mariana Gavriciuc, Simona Dabija si George Plesca. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe https://eventbook.ro/.../linotip-centru-independent...

**Vezi mai jos detalii despre campania "cursant #LINOTIPic”

Body basics - cu Teodora Velescu

Nivel - Începător-Intermediar

Îmi place să mă joc cu mintea și corpul astfel încât mișcarea să nu fie lipsită de gând, fie că acesta este de tipul unei senzații induse sau al unei structuri complexe care pune atât reflexele cat și gândirea la încercare.

Ca în orice, începutul este greu. Pornind de la cele mai simple principii de mișcare provenite atât din dansul contemporan, dar și din dansul clasic, vom da startul unei căutări corporale ce are ca scop rafinarea mecanismelor de mișcare. De asemenea, prin formarea unei baze solide, riscul accidentărilor viitoare, în contextul dansului, scade considerabil.

În acest curs vom folosi dansul ca instrument de antrenament și tonifiere. Ne vom axa pe îmbunătățirea flexibilității, forței și rezistenței prin exerciții simple și accesibile tuturor. Totodată, vom da frâu liber imaginației prin sesiuni de improvizație ghidată.

BIO

Teodora Velescu este absolventă a programelor de licență (Creație coregrafică) și master (Coregrafie și Performanță în Dans) din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie. S-a specializat în dans clasic la Liceul de Coregrafie “Floria Capsali”, iar din 2011 și până în prezent a colaborat cu instituții culturale de stat ca Opera Națională București, Teatrul Național București, Opera Comică pentru Copii și Centrul Național al Dansului București.

A dansat în spectacole semnate de regizori și coregrafi precum Francisc Valkay, George Iancu, Vasily Medvedev, Simona Șomăcescu, Amalia Strinopoulou, Gigi Căciuleanu, Arcadie Rusu, Ioana Marchidan, Simona Deaconescu, Dan Puric, Beth Sol, Bogdan Nicula și Andrea Gavriliu. A participat la festivaluri naționale și internaționale, precum FNT, Undercloud, PlusDans 2017, International Fringe Fest (Israel), Altofest (Italia), Off Europa (Germania). Semnează coregrafia/mișcarea scenică a spectacolelor Brainstorm (r. George Lepădatu) și Captain Amazing (r. Nicolae Tănase).

În prezent activează ca performer, fiind dansatoare a Colectivului Tangaj Dance, făcând parte din distribuția spectacolului "Daughters". Este colaboratoare la LINOTIP – Centru Independent Coregrafic și joacă în spectacolele: “BABEL”, “Shaping Sound”, “Promised Land”, “Nesomn”, “BASMa Curată” și “Humans | Bodies | Images”.

Privește mișcarea ca pe o parte integrată a personalității sale, iar înțelegerea și decodificarea secretelor corpului o motivează în fiecare întâlnire cu dansul. Plăcerea de a lucra cu alți oameni este motivată prin dorința de a împărtăși cele descoperite.

**Pentru siguranta participantilor, spatiul de dans si interactiunile dintre participanti exista si se intampla in concordanta cu reglementarile in vigoare in ceea ce priveste igiena si distantarea sociala.

---------------------------------

***Linotip te sustine sa faci loc pentru dans contemporan in viata ta cu reducerea "cursant #LINOTIPic - mai mult dans cu mai putine resurse!"

Cum?

1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron

2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron

3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"

✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada.

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Here Be Dragons | Aici sunt dragoni

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

voucher valabil 3 luni de la achiziție
Invata sa prepari cocktailuri la tine acasa - online


Online, pe zoom.us

Stand up paddle in Delta Dunarii - vasleste, pe placa de surf, pe canalele Dunarii
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Stand up paddle in Delta Dunarii - vasleste, pe placa de surf, pe canalele Dunarii


Delta Dunării

Masini de viteza - adrenalina pe un circuit profesionist
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Masini de viteza - adrenalina pe un circuit profesionist


Bucuresti