fbpixel
Skip to main content

WORKSHOP: Body as a Creation Tool

cu Alexandru Daniel Dragomir

WORKSHOP: Body as a Creation Tool cu Alexandru Daniel Dragomir

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie - iunie 2022 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar* coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu, Daniel Dragomir, Teodora Velescu, Ioana Macarie, Mariana Gavriciuc, Simona Dabija si George Plesca. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe https://eventbook.ro/hall/linotip-centru-independent-coregrafic

**Vezi mai jos detalii despre campania "cursant #LINOTIPic"

 

Daniel Alexandru Dragomir despre cursul "Body as a Creation Tool"

**Nivel de dificultate incepator - intermediar - exercitiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poata executa indiferent de nivelul anterior de experienta in dans contemporan

Atelierul “Body as a Creation Tool” propune perspectiva asupra corpului ca instrument de creatie a miscarii, o unealtă de descompunere si recompunere a acesteia, pe care o putem o folosi pentru a ne exprima ideile, emoțiile și stările ce ne conduc, din interior spre exterior.

Consider că întotdeauna în procesul de lucru este esențial să pornim de la principiile de baza ale mișcării, să le analizăm și să le găsim aplicabilitate în propriul corp.

Atelierul va fi structurat pe exercitii care abordeaza următorele categorii:

a. Schimbarea greutății prin schimbarea numărului de puncte de susținere
b. Exerciții de coordonare prin schimbarea numărului de puncte de susținere
c. Exerciții de locomoție
d. Schimbarea de nivel – Echilibru, Dezechilibru, Cădere, Rostogolire
e. Importanța de a acționa

BIO

Daniel Alexandru Dragomir este coregraf, performer și profesor de dans contemporan. Este licențiat în "Artele spectacolului – Coregrafie" la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” din București. De asemenea, este absolvent al studiilor masterale - "Artă Coregrafică".

Ca performer colaborează cu Andreea Novac, Vanda Ștefănescu, Mariana Gavriciuc, Massimo Gerardi, Teatrul de Musical și Operetă „Ion Dacian”. A participat la ateliere și workshopuri conduse de Cezara Blioju, Valentina de Piante, Judith State, Ohad Naharin, Rob Hayden, Marta Ladnazki, Eva Sanchez Martz, Simona Deaconescu, Vlad Merariu, Gigi Căciuleanu, Ana Maria Lucaciu.

Conduce compania de dans contemporan Contemporary Creative Dreamers, companie ce are ca scop producția de spectacole de dans contemporan și filme de dans, difuzarea acestora la nivel național și internațional. De asemenea, Contemporary Creative Dreamers contribuie activ la educarea celor pasionați de dans contemporan prin ateliere atât pentru cei de nivel începător, cât și pentru cei mai experimentați, de nivel intermediar-avansat.

Foto: Florin Andrei

**Pentru siguranta participantilor, spatiul de dans si interactiunile dintre participanti exista si se intampla in concordanta cu reglementarile in vigoare in ceea ce priveste igiena si distantarea sociala.

---------------------------------

***Linotip te sustine sa faci loc pentru dans contemporan in viata ta!

Reducere #cursant #LINOTIPic

Mai mult dans cu mai putine resurse!

Cum? 

1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron

2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron

3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  

✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada.  

#LINOTeam

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Waiting for August

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti