fbpixel
Skip to main content

Workshop Animație Socio-Educativă - Tehnici de reconectare cu elevii la clasă

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online, pe zoom.us Saturday, 20 March 2021 / 12:00 48 lei
Online, pe zoom.us Wednesday, 31 March 2021 / 17:30 48 lei
Workshop Animație Socio-Educativă - Tehnici de reconectare cu elevii la clasă

În urma conferințelor “Omul din spatele unui profesor” am luat feedback de la mulți dintre profesorii prezenți și am aflat care ar fi cele mai interesante teme de dezbătut în cadrul unor workshop-uri.

Ne-am adaptat situației din educație și vă invităm pe 4 februarie 2021, să discutăm împreună în online despre Animație Socio-Educativă - Tehnici de reconectare cu elevii la clasă. Workshop-ul se va desfășura online, va conține exerciții, jocuri și va fi unul dinamic, adaptat la situația actuală.

Atelierul va fi facilitat de către Andrei Dobre. Andrei deține certificări de formator (2011), lucrător de tineret (2012), manager de proiect (2013) și evaluator de proiecte (2016). El este licențiat în sociologie (2010) și master în Managementul Resurselor Umane (2012), iar din anul 2015 este doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din București, tema sa de cercetare fiind Studiul societății civile și implicarea acesteia în politicile de sănătate.

Din ianuarie 2011, Andrei a lucrat, pe rând cu: Fundația Geron (sociolog), Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile – FDSC (office manager; asistent de proiect/coordonator training; asistent program de finanţare/expert DoRIS), Asociatia React (expert monitorizare/expert dezvoltare), iar din septembrie 2015 până în prezent, cu Romanian Angel Appeal Foundation (sociolog/ofițer monitorizare și evaluare/coordonator proiect).
De asemenea, o importantă componentă în procesul de dezvoltare personală și profesională a lui Andrei o reprezintă activitatea lui în Organizația Națională Cercetașii României (ONCR)

Taxa de participare: 48 RON /persoană/ workshop/ 2h

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Dezlantuie vanatorul din tine: soimarit si tir cu arcul


Bucuresti, Bucuresti

Sculptura sau pictura facuta de tine, intr-un peisaj idilic plus cazare si masa
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Sculptura sau pictura facuta de tine, intr-un peisaj idilic plus cazare si masa


Târgu Neamț

Life and Spiritual Camp
25.03.2021
Life and Spiritual Camp


Online