fbpixel
Skip to main content

WONDER - ALEXANDROS RAPTIS ȘI ANDREI COZLAC | ZiMMT 3D SOUND LAB X IQOS

WONDER - ALEXANDROS RAPTIS ȘI ANDREI COZLAC | ZiMMT 3D SOUND LAB X IQOS NOVA Festival

WONDER - ALEXANDROS RAPTIS ȘI ANDREI COZLAC | ZiMMT 3D SOUND LAB X IQOS

NOVA Festival

Primul eveniment din seria celor organizate la Platforma Wolff este găzduit de Alexandros Raptis, artist pasionat de regia de teatru, light design-ul și compoziția muzicală, și Andrei Cozlac, artist video experimentalist, interesat de cele mai recente tehnologii multimedia. Aceștia au creat instalația de lumini reactive la sunet, WONDER, care va fi montată în interiorul instalației de sunet ZiMMT 3D Sound Lab, în perioada 5-8 decembrie, în spațiul de la Platforma Wolff.

WONDER este o instalație în care sunetul și lumina interacționează pentru a crea instanțe spațiu-timp care suscită imaginația și te ghidează să-ți creezi propriul fir narativ interior.

ZiMMT 3D Sound Lab este o instalație de sunet 3D, dezvoltată de unul dintre cele mai prolifice centre din lume care studiază experiențele imersive create cu ajutorul sunetului.

Împreună, cele două instalații devin cadrul unor spectacole care descriu un proces de explorare-cercetare a lor de către artiști care activează în arte performative variate, cu scopul de a dezvălui noi valențe creative prilejuite de inovație.

La Platforma Wolff, vor evolua, pe rând, artiștii Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Judith State și Radu Dumitriu, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj.
 

Experiența ZiMMT 3D Sound Lab x IQOS la Platforma Wolff este oferită de IQOS și se adresează persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Detalii despre program și despre artiști pe site-ul novanova.ro

*Un bilet permite accesul unei singure persoane la un spectacol, o singură dată. 

***

NOVA este organizat de: Asociația Prezent Continuu și Asociația Culturală Control N

Prezentat de: UniCredit Bank

Cu sprijinul: IQOS

Parteneri: Goethe-Institut București, Institutul Francez din România, Forumul Cultural Austriac, Ambasada Spaniei în România, Ambasada Republicii Slovenia în România, Teatrul Excelsior, DELL Technologies, Logicom, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, CINETic/Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative, Interface Cultures, Kunstuniversität Linz, Universitatea Națională de Arte București, Novel Mushrooms, HUAWEI nova 10 Pro, Platforma Wolff.

Parteneri media: IQads, A LIST MAGAZINE, Igloo, Designist.ro, FEEDER.ro, Zile și Nopți, Radio France Internationale România, MUNTEANU, Radio România Cultural.

Stay Up To Date With Your Favorite Events