fbpixel
Skip to main content

Calea spre autocunoastere - Experienta inedita de Psiho Astrologie si Psiho Numerologie

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online voucher valabil 12 luni de la achiziție 349 lei (hartă astrologică pentru cuplu)
249 lei (astrologie natală)
249 lei (astrologie previzională - un an)
199 lei (astrologie previzională - o lună)
149 lei (numerologie natală)
Calea spre autocunoastere - Experienta inedita de Psiho Astrologie si Psiho Numerologie

Descopera ce a scris cerul pentru tine in momentul in care te-ai nascut printr-o experienta inedita de psiho astrologie si psiho numerologie.

Astrologie

La ce ne asteptam cand spunem Astrologie? La ghicit in stele? Poate, insa nu e nimic de ghicit, ci mai degraba de citit.

Astrologia este o stiinta care opereaza in lume de cateva mii de ani. Ea ne spune care sunt atuurile noastre si cum anume am putea sa ne ajustam pentru a invata mai usor sa ne autodepasim.

Astrologia Natala este amprenta psihica, emotionala, mentala si fizica cu care ne nastem.

Analizam toate aceste aspecte in functie de data de nastere, ora si locul nasterii. Toate aceste informatii ne ajuta sa descoperim de ce si cum suntem unici.

Care sunt "asii" nostri din maneca sau ce anume ne impiedica sa luam anumite decizii. Totul este "scris" in adancurile fiintei noastre, iar prin astrologia natala putem deschide poarta catre noi insine.

Totodata, astrologia previzionala ne ajuta sa ne pregatim pentru perioada care urmeaza sa fie. Este ca si cum ne-am imbraca in casa pentru a iesi afara. Ne pregatim in functie de vreme, de locul unde mergem, iar in drum spre "acolo" nu stim exact ce va fi.

Cu astrologia previzionala ne putem edifica , aceasta spunandu-ne care sunt aspectele majore ale perioadei respective si ce anume putem noi sa facem in perioada aceea in functie de personalitatea noastra pentru a avea efectul scontat. Totul este croit dupa caracteristici pe care noi le stim in adancul nostru.

Numerologie

Poate ai auzit de cifra destinului sau de numarul personalitatii, insa Patratul Lui Pitagora este mai mult de atat. Este o modalitate de a te caracteriza in profunzime.

Ca oricare alt instrument de autocunoastre si dezvoltare de sub aripa Numerologiei, Patratul lui Pitagora te invata cum ceva atat de logic, rece si analitic precum numerele iti pot deschide poarta catre o abundenta literatura despre tine insuti.

Indiferent de cum vezi tu abundenta, chiar daca e vorba de venitul pe care il faci sau de oportunitatile pe care le ai zi de zi, in lumea moderna abundenta sta in cifre. Toate acestea bineinteles personalizate in functie de data ta de nastere.

Doar de atat avem nevoie pentru a trasa in linii mari bogatia personalitatii tale.

Te invit sa descoperi care sunt numerele spiritului tau si cum sa te autodepasesti pentru a accesa abundenta.

Detaliile experienței

  • Locație: online prin email
  • Experiența valabilă pentru o persoană
  • Sfaturi de la un specialist in psiho-astrologie si psiho-numerologie
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Vei primi adresa de email a specialistului si vei comunica acolo, in functie de experienta aleasa, datele nasterii tale.
  • Astrograma natala, previzionala sau sinastria, precum si numerologia natala va fi elaborata intr-un termen de 7 zile de la oferirea datelor catre specialist.
  • Experiența este valabilă 12 luni de la achiziționare

we also recommend

Condu un Ferrari 458 o zi intreaga in Italia
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Condu un Ferrari 458 o zi intreaga in Italia


Siena, Italia

Inventeaza propriul tau parfum!
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Inventeaza propriul tau parfum!


Cannes, Franța