fbpixel
Skip to main content

Tribul Schimbă-Lume

Tzitzi-Poc

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online, pe zoom.us Friday, 03 December 2021 / 18:00 50 lei (Intrare unica)
Tribul Schimbă-Lume Tzitzi-Poc

Într-un context care ne provoacă foarte tare în continuare, în care incertitudinea, izolarea, închiderea grădinițelor și școlilor și interacțiunile reduse au ca efect creșterea anxietății la copii, aceștia au nevoie de cât mai multe oportunități de interacțiune și exprimare. 

Noi știm că atunci când cel mic nu se simte în siguranță, când nu se simte încrezător în forțele proprii, nu poate explora mediul într-un mod sănătos pentru el și pentru cei din jurul său. Asta se poate vedea în comportamentele pe care acesta le are: furie și agresivitate, refuzul de a face lucruri sau chiar retragerea din activități sau interacțiuni. Și mai știm și că autonomia este unul dintre ingredientele cele mai importante ale încrederii în sine.

Așa că ne-am pus mințile la lucru și am pregătit...Tribul Schimbă-Lume: Comunitatea copiilor care-și creează lumea din jur. Un program care își propune să încurajeze transformarea copiilor în lideri încrezători și autonomi prin a-i aduce împreună într-un loc unde să fie în control și să-și exploreze capacitățile, pentru ca ei să învețe cum să-și creeze lumea înconjurătoare.

Când, cum, unde?

Modului I are 8 întâlniri interactive de joacă și distracție pentru copiii cu vârste între 4 și 9 ani, pe Zoom, cu durata de 1h, în fiecare vineri, supervizate psihologic. Ca teme, abordăm curajul, creativitatea, empatia și încrederea în forțele proprii.

Facilitatori: Tzitzi, Poc și Mirona.

*grup de maxim 15 copii

**întâlnirile vor fi înregistrate, în scop educațional, și vor rămâne doar la organizatori. Înregistrările nu vor fi publicate nicăieri.

 

 

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage V – efemere

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Game, set si meci cu Victor Hanescu


Bucuresti, Bucuresti