fbpixel
Skip to main content

TikTok Dance Fusion - cu Razvan Mike Rotaru

TikTok Dance Fusion - cu Razvan Mike Rotaru

Începând cu luna decembrie poți dansa cu noi și online. Daca ai intre 10 si 14 ani te-asteptam la sala Linotip si in online pentru cursul TikTok Dance Fusion cu Razvan Mike Rotaru!

Indiferent de mediul ales, sala Linotip sau online din camera ta, ai acces prin intermediul Instagram la un curs de dans distractiv si energic.

Ai nevoie doar de un cont de Instagram și un zâmbet, iar de restul ne ocupăm noi. Imaginea este deja oglindită, așa că procesul de învățare a coregrafiilor va fi foarte simplu. Hai să dansăm real, chiar și virtual!

*Conditii de participare: Ai intre 10 si 14 ani.
----------------------------------------
Numarul maxim de participanti la sala Linotip: 15 persoane
Cost inscriere: 300 Lei

Numarul maxim de participanti online: nu exista limita de participanti
Cost inscriere: 250 Lei

#Contact (info si inscrieri): Linotip - 0752649159

BIO:

Răzvan Rotaru e un copil cu barbă! Îi place foarte mult să se joace și să joace, crede foarte mult în momentele vii care se întâmplă aici și acum și e într-o continuă căutare de senzații și mirosuri noi. Îmbină actoria cu mișcarea jonglând tot timpul între spectacole de teatru („Super OK”, “Masa Puterilor Noastre”), dans contemporan („Moving Fields”, “Basma Curată”), spectacole interactive („Crimă la cină”, “Pe Bune”) și spectacole de circ (“Alice în Țara Minunilor”). De curând a contopit comedia cu dansul și a realizat duetul contempofun “Scuze, noi!”, alături de Filip Stoica. Iubește foarte mult copiii și are peste 200, majoritatea fiind la Buzău sub numele de Mike's School of Dance!
-----------------------------------------

Alte informatii extrem de utile:

***De ce mentinem numarul de participanti doar la 15 in sala Linotip? Suntem extra atenti si adaptam spatiul la conditiile actuale de distantare sociala. Astfel, ne asiguram ca fiecare participant se va simti si va fi in siguranta atata timp cat se afla la sediul Linotip.

CUM?
- igienizam bine covorul de dans inainte de fiecare curs si dupa
- impartim spatiul in segmente de cate 8-10 metri patrati
- punem la dispozitie dezinfectanti antibacterieni
- va incurajam sa fiti responsabili si atenti unii la altii
- adaptam toate cursurile pentru lucru individual
- purtam masca in timpul cursului

Pare putin militaresc dar e important sa avem grija unii de ceilalti. Acum ca am stabilit asta, tot ce ne ramane de facut e sa ne bucuram de dans!