fbpixel
Skip to main content

The Vast & The Curious: Marius Ștefan, fondator Autonom

Secretele celui mai bun angajator. Și de ce banii sunt secundari

The Vast & The Curious: Marius Ștefan, fondator Autonom Secretele celui mai bun angajator. Și de ce banii sunt secundari

Marius și Dan Ștefan au fondat Autonom în 2005, deși nu și-au dorit niciodată o companie de închirieri de mașini. Azi, conduc un grup care crește cu 30% pe an și e departe lider de piață. În 2018, și-a dublat dimensiunea. Spectaculos este, însă, cum o fac. Autonom este unul dintre cei mai buni angajatori, n-are director de resurse umane, nu angajează vedete, și e transparent pentru angajați, inclusiv cu salariile. Și nu pune pe primul loc banii. O conversație despre cum creezi o cultură care câștigă, cum renaști dintr-o criză majoră și experimentul ca sculă principală de business. 

 

The Vast & The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

we also recommend