fbpixel
Skip to main content

The Vast & The Curious Full Access Pass

The Vast & The Curious Full Access Pass

The Vast&The Curious e o călătorie unică. O serie de conversații care merg în mintea și sufletul unor antreprenori, pionieri și inovatori cu povești remarcabile. O explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

 

Îți oferim posibilitatea de a-ți planifica atent timpul și de a-ți rezerva locul în sală la toate cele 5 ediții rămase din acest sezon III printr-un Abonament. 

Următoarele evenimente vor avea loc pe 28 ianuarie, 25 februarie, 31 martie, 28 aprilie și 26 mai

 

Pentru antreprenorii care caută lecții și inspirație. Pentru prietenii care-și caută un drum nou. Pentru profesionișii care au nevoie de o altfel de școală. Pentru adolescenții care caută modele. Pentru tine.  

În lunile ce vin, vor urca pe scenă alți oamenii remarcabil, precum Dan Șucu, fondatorul Mobexpert, Constantin Chiriac, creatorul și mintea luminată din spatele Festivalului de Teatru de la Sibiu, sau Ioan Iacob, un antreprenor care reinventează Qualiance, compania globală de tehnologie pe care a fondat-o, o dată la doi ani.

 

The Vast & The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. 

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Survol cu elicopterul pentru un iubitor de senzatii extreme


Aeroportul Internațional Tuzla, Tuzla

Incearca cea mai noua experienta: Bubble soccer
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Incearca cea mai noua experienta: Bubble soccer


Vadu Crisului, Bihor