fbpixel
Skip to main content

The Vast & The Curious: Cristi și Mihai Logofătu, Bittnet

Cum înveți de la cei mai buni. Și ”rețeta” succesului

Order tickets
Apollo111 Teatrul, Bucuresti Tuesday, 23 April 2019 / 19:00 100.00 LEI (acces general)
The Vast & The Curious: Cristi și Mihai Logofătu, Bittnet Cum înveți de la cei mai buni. Și ”rețeta” succesului

Cristi și Mihai Logofătu reprezintă ceea ce am putea numi ”visul american”. Au început cu nimic, în 2007, la 20 și ceva de ani, o companie de training în IT. Primii ”mentori” le-au fost nume legendare precum Warren Buffet, Charlie Munger sau Ray Dalio ale căror principii le-au aplicat cu religiozitate. 

 

În 2015, Bittnet a fost prima companie de IT listată la Bursă, pe piața pentru companii mici. Aveau o cifră de afaceri de 8 milioane lei, pe care au crescut-o de opt ori. Dacă îi întrebi, spun că nu-i niciun secret: ”Noi am aplicat un model, și l-am aplicat la virgulă”. 

 

Au folosit toate mecanismele de finanțare posibile, iar alături de numele lor sunt puse etichete de ”curajoși” și ”inovatori”. Au fost primii de dimensiunea lor care și-au creat un board de advisors. Au fost parte din clasamentele globale de companii cu cea mai rapidă creștere. Au un simț al umorului contagios, mai ales vis-a-vis de ei și greșelile și naivitățile lor. 

 

O conversație despre curaj, timing și cum să înveți de la cei mai buni.  

23 aprilie, Teatrul Apollo111, ora 19.00. 

 

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111 la finalul fiecărei luni, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. Dincolo de pozele frumoase, cifre și imaginea publică: principii, gândire strategică, dezamăgiri, reușite și momente decisive din viață și din business. 

The Vast&The Curious este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

 

we also recommend