fbpixel
Skip to main content

The Vast & The Curious Full Access Pass - Ediție de Crăciun

Order tickets
Apollo111 - Teatrul, Bucuresti IANUARIE - MAI 2020 450 lei
The Vast & The Curious Full Access Pass - Ediție de Crăciun

Un dar pentru minți curioase

The Vast&The Curious e o călătorie unică. O serie de conversații care merg în mintea și sufletul unor antreprenori, pionieri și inovatori cu povești remarcabile. O explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Poți da celor dragi darul de a fi parte din acestea conversații. Pentru antreprenorii care caută lecții și inspirație. Pentru prietenii care-și caută un drum nou. Pentru profesionișii care au nevoie de o altfel de școală. Pentru adolescenții care caută modele. Pentru tine.  

Acest dar e pentru mințile curioase. Tu decizi cui dorești să îl faci cadou, iar noi îl trimitem către tine în format fizic pentru a-l așeza sub brad. 

Un abonament la cinci ediții ale conversațiilor The Vast&The Curious. În 28 ianuarie, 25 februarie, 31 martie, 28 aprilie, 26 mai. 

Următorul invitat este Dan Șucu, fondator al Mobexpert, un om cu una dintre cele mai clare minți strategice pe care le-am întâlnit.

The Vast & The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. 

Toate comenzile primite până pe data de 17 decembrie vor fi livrate înainte de Crăciun, la timp pentru a fi așezate sub brad. 

Comenzile primite după 17 decembrie vor fi livrate începând cu 3 ianuarie.

 

we also recommend

Testimonial DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Testimonial

DVD - One World Romania
Bucuresti

Lansarea romanului „Doamna Pylinska și secretul lui Chopin“ de Eric–Emmanuel Schmitt Și dezbatere despre literatură și muzică alături de Maria Balabaș, Sandra Ecobescu, Nona Rapotan și Marius Constantinescu
18.12.2019
Lansarea romanului „Doamna Pylinska și secretul lui Chopin“ de Eric–Emmanuel Schmitt

Și dezbatere despre literatură și muzică alături de Maria Balabaș, Sandra Ecobescu, Nona Rapotan și Marius Constantinescu
Humanitas de la Cișmigiu

Demența digitală Conferință susținută de prof.dr. Manfred Spitzer, urmată de un dialog cu Cătălin Ștefănescu
23.02.2020
Demența digitală

Conferință susținută de prof.dr. Manfred Spitzer, urmată de un dialog cu Cătălin Ștefănescu
Romanian Athenaeum