Skip to main content

Prințesa și bobul de mazăre

Teatru pentru copii

Prințesa și bobul de mazăre Teatru pentru copii

Spectacolul, pus in scena dupa frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor, este primul spectacol care a prins contur in urma experientei minunate alaturi de copii, la Atelierul de Povesti.

Printul (putin mofturos, fie vorba intre noi) trebuie convins sa se casatoreasca, pentru binele imparatiei. Cum isi gaseste printul perechea, daca el nici nu vrea sa auda de insuratoare? Se pare ca nici una dintre printese nu este cea potrivita, pentru ca el isi doreste o printesa adevarata. Cum se poate dovedi ca o printesa este printesa adevarata?

Se intampla insa un sir intreg de coincidente, care fac ca intr-o seara, pe furtuna, la poarta palatului sa bata o frumoasa fata. Sa fie ea oare cea aleasa? La ce probe este supusa? Vom vedea daca imparateasa va reusi sa ridice blestemul zânei asupra printului.

Un spectacol care readuce in prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilariei. Ii invitam pe copiii de toate varstele sa se bucure de el!

we also recommend

Muzicanții din Bremen Spectacol pentru copii
29.04.2017
Muzicanții din Bremen

Spectacol pentru copii
Teatrul Coquette

REVINO – Bucharest Wine Fair ediția a doua
06.05.2017
REVINO – Bucharest Wine Fair

ediția a doua
Novotel Hotel

Frumusete in 5 minute: Cum sa iti pui in evidenta culoarea ochilor Seminar de beauty cu informatii, sfaturi si demonstratii practice by Valentina Ionescu
07.05.2017
Frumusete in 5 minute: Cum sa iti pui in evidenta culoarea ochilor

Seminar de beauty cu informatii, sfaturi si demonstratii practice by Valentina Ionescu
Studio Baba Novac

Miercuri la Takla - a doua ediție Librăria Humanitas Kretzulescu și Centrul „Tudor Vianu” vă invită la un club de lectură inedit
26.04.2017
Miercuri la Takla - a doua ediție

Librăria Humanitas Kretzulescu și Centrul „Tudor Vianu” vă invită la un club de lectură inedit
Humanitas Kretzulescu