fbpixel
Skip to main content

Prințesa și bobul de mazăre

Teatru pentru copii

Prințesa și bobul de mazăre Teatru pentru copii

Spectacolul, pus in scena dupa frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor, este primul spectacol care a prins contur in urma experientei minunate alaturi de copii, la Atelierul de Povesti.

Printul (putin mofturos, fie vorba intre noi) trebuie convins sa se casatoreasca, pentru binele imparatiei. Cum isi gaseste printul perechea, daca el nici nu vrea sa auda de insuratoare? Se pare ca nici una dintre printese nu este cea potrivita, pentru ca el isi doreste o printesa adevarata. Cum se poate dovedi ca o printesa este printesa adevarata?

Se intampla insa un sir intreg de coincidente, care fac ca intr-o seara, pe furtuna, la poarta palatului sa bata o frumoasa fata. Sa fie ea oare cea aleasa? La ce probe este supusa? Vom vedea daca imparateasa va reusi sa ridice blestemul zânei asupra printului.

Un spectacol care readuce in prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilariei. Ii invitam pe copiii de toate varstele sa se bucure de el!

we also recommend

My Perestroika  | Perestroika mea DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
My Perestroika | Perestroika mea

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Catherine Cusset, câștigătoare a Premiului Liste Goncourt - Le Choix roumain 2016 vine  la București Lansarea romanului „Celălalt pe care-l adoram“ și sesiune de autografe
27.09.2017
Catherine Cusset, câștigătoare a Premiului Liste Goncourt - Le Choix roumain 2016 vine la București

Lansarea romanului „Celălalt pe care-l adoram“ și sesiune de autografe
Humanitas de la Cișmigiu