fbpixel
Skip to main content

Stimulus

Detox+Market 13

Stimulus Detox+Market 13

u mulți artiști pot să meargă de pe scena legendarului Blue Note din New York, cu o trupă de jazz plină, să înregistreze dansuri cu Nickodemus & No Regular Play și să interpreteze în fața a mii de oameni la Donauinselfest din Viena.

STIMULUS o face fără efort.

E momentul ca Bucurestiul sa isi deschida pasii de dans in fata unuia dintre cei mai hot artisti berlinezi ai momentului – Stimulus – main act al afterparty-ului acestei editii Detox+Market.

Descoperit de Mark Ronson, MC-ul si DJ-ul din Brooklyn si-a facut debutul primului proiect solo de MC la Universal, iar apoi a continuat sa surprinda fanii cu versatilitatea sa muzicala.

In trackrecord-ul lui de aparitii ca DJ, nu putem sa nu mentionam evenimentul Vogue Designer of the Year, Campionatul Mondial de Baschet din Turcia, Volkswagen Garage Sound web-series sau opening set-ul pentru Eddie vedder la Cannes Lions Festival.

In 2018, focusul artistului a fost pe propriile creatii. Dupa apariția ca speaker TEDx a urmat lansarea lui Falar pe Live From Earth Records, preluat de Highsnobiety, Oyster Magazine și alte magazine.

Pregateste-te pentru o experienta muzicala unica si vino sa-l asculti pe Stimulus la cel mai tare eveniment al lunii septembrie!

we also recommend

Testimonial DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Testimonial

DVD - One World Romania
Bucuresti