fbpixel
Skip to main content

The Lost Place

The Lost Place

Performance-ul „The lost place”  vorbeşte despre povestea nespusă a timpului despre locul pierdut-povestea locului pierdut,  în interiorul căruia şi spre care se mişcă inima noastră.

Aproape fără cuvinte, că şi cum ar fi o glumă, se povesteşte despre ceea ce am pierdut, am pierdut ceva important, ceva care are de fapt o importanţă esenţială pentru istoria noastră, ceva faţă de care ne  mişcăm,  prin aşteptările noastre.
Este un loc pierdut, pentru că nu este un loc unde se poate veni pas cu pas,  este situat atât de aproape de inima noastră, încât nu este posibil să-l observăm cu ochii care îl caută.

Inima nu cunoaşte noţiunea timpului, dar iubeşte poveştile în care se spune că deja suntem în cel mai fabulos loc al vieţii noastre nesfârşite, locul unde nu avem nevoie de nimic.
Povestea locului pierdut se va spune prin Butoh, Contact improvisation, poezie şi voce, în strânsă legătură cu lumina, sunetul şi imaginaţia spectatorului.
Proiectul este realizat cu sprijinul Centrului Naţional al Dansului Bucureşti şi Centrul Judeţean Pentru Cultură Bistriţa-Năsăud.
 

Performance-ul  „The lost place” este rezultatul laboratorului „Solipsis 12-art laboratory in Colibița”  în care timp de două săptămani artiști din  Rusia, Spania, Germania, Ucraina, Lituania, Bulgaria și România, se află  într-un proces focusat pe poezie, muzică,  improvizație și creare de performance coordonat de artistul rus Sasha Dodo.

we also recommend

Scoala Noastra DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Scoala Noastra

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Videocratie DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Videocratie

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Oamenii lui 1918 RÂŞNOV DEBATE FORUM - Naţiune. Identităţi
24.07.2018
Oamenii lui 1918

RÂŞNOV DEBATE FORUM - Naţiune. Identităţi
Cinematograful Amza Pellea, Râșnov

Religie şi Naţiune RÂŞNOV DEBATE FORUM - Naţiune. Identităţi
24.07.2018
Religie şi Naţiune

RÂŞNOV DEBATE FORUM - Naţiune. Identităţi
Cinematograful Amza Pellea, Râșnov