fbpixel
Skip to main content

Promised Land

Promised Land

La sfarsitul anului 2019 #PromisedLand a implinit 10 ani de activitate. A trecut prin schimbari si distributii diferite. Iata ca anul 2020 se aseaza si noi continuam calatoria spre #PromisedLand

"Promised Land"

Un taram imaginar dupa care fugim toata viata dorind sa il aducem in realitatea pe care o traim, pe care o percepem ca fiind adevarata. Un taram imaginar pe care putem respira.

Conceptul coregrafic si dramaturgic al spectacolului "Promised Land" insumeaza elemente primordiale ce definesc fericirea pe care o cautam dar pe care nu ne dam timpul sa o intelegem. Linistea, siguranta si confortul la care visam fluctueaza in fiecare zi. Ne simtim ajunsi acolo, pe taramul promis dar realizam ca suntem de fapt captivi in deriva ignorantei, pe o pluta metalica in mijlocul furtunilor interioare si nu stim ce sa facem. Ne simtim neputinciosi.

In copilarie eram protejati de marile probleme, traiam diferit, simteam altfel totul. In copilarie eram deja pe o insula, pe un Promised Land. Prezentul insa ne expune acum neajutorati unui ideal ce traduce fericirea, taramul promis, intr-un consumerism rece, metalic, stralucitor, in care vietile noastre se reflecta la fel de neajutorate. In fata timpului care nu mai ajunge, in fata nevoilor inventate, in fata etichetelor si falselor principii, care ne indeparteaza de valorile umane ce ne conecteaza.

"Promised Land" e locul in care copilul tu e din nou acasa. E acel loc ce nu poate fi cumparat si nici imprumutat, pentru ca nu e un loc concret, e un puzzle construit din momentele in care invatam sa accesam linistea si bucuria de a simți, de a exista. 

Coregrafie: Arcadie Rusu

Asistent coregraf: Ioana Marchidan

Distributie actuala: Teodora Velescu, Attila Bordás, Maria Luiza Dimulescu, George Alexandru Pleșca si Emma Ungureanu

Sound design: Alexandru Suciu

Light Design: Hermina Stanciulescu

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Actul de a Ucide

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Squash - experimenteaza un sport energic


Bucuresti, Bucuresti

Experienta de tir in poligon de tragere in Cluj, plina de adrenalina si miscare
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experienta de tir in poligon de tragere in Cluj, plina de adrenalina si miscare


Cluj-Napoca

Abonament Vineri 23.10 Festivalul Național de Improvizație !MPRO 8
23.10.2020
Abonament Vineri 23.10

Festivalul Național de Improvizație !MPRO 8
Casa Universitarilor