fbpixel
Skip to main content

Seminar – Ingrijiri Corporale cu Produse din Plante, la domiciliu

Cui se adreseaza :

Maseurilor, terapeutilor, oricarei persoane aflate in cautarea unei vieti mai frumoase si a echilibrului interior.Ce vei invata:

Plantele, produsele stupului, mineralele naturale, sunt un aliat imbatabil al celor ce doresc  curățarea, echilibrarea, armonizarea corpului fizic dar si a structurilor energetice ale fiintei.


Îngrijiri corporale la domiciliu, utilizând produse naturale manufacturate – miere, plante, semințe, uleiuri vegetale, argile, creând adevărate elixire de frumusețe, personalizate în funcție de ce ne definește și ce stare sufletească avem.

Modalitati de activare a spiritelor plantelor, prin lumină și cuvinte cu vibrație vindecătoare.

Ritualuri de îmbăiere pentru curățare, echilibrare, armonizare, folosind energia plantelor de leac și a altor ingrediente benefice culese din brațele mamei Pământ.

La finalul acestui seminar, fiecare participant va putea completa un chestionar ayurvedic, în urma căruia va primi sfaturi utile pe e-mail, în legătură cu plantele care îi sunt potrivite și utile.

Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa. A predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.


O farama din bogata sa experienta practica in diverse terapii si ritualuri de infrumusetare face obiectul acestui seminar practic,  la care participantii vor putea afla din secretele unui profesionist spa.


Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Seminar – Ingrijiri Corporale cu Produse din Plante, la domiciliu

we also recommend

Testimonial DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Testimonial

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti

Reverse Discourse
disponibil pentru vizualizare până la 01.06.2020
Reverse Discourse


Online