fbpixel
Skip to main content

Rita Gobi Workshop

Come and find your own movement!

Rita Gobi Workshop Come and find your own movement!

Vino și găsește-ți propria expresivitate corporală!

Rita Góbi este coregraf, performer și profesor de dans, ce a absolvit Academia de Dans din Budapesta, Ungaria. Coregrafiile sale sunt unice și misterioase, acestea fiind construite prin intermediul mișcărilor minimaliste și repetitive și prin elemente ce țin de sfera grotescului, elemente animalistice și deformate.
Rita a susținut deja multe ateliere și masterclass-uri, nu doar în Ungaria, dar și în străinătate, în țări precum Polonia, Rusia, Portugalia, Republica Ceha, Serbia, Olanda, Japonia, România și Grecia.
Cu ajutorul antrenamentului oferit de Góbi, cât și prin accesarea concentrării tale interioare, poți ajunge la un nou nivel al dansului liber. Clasele vor începe cu o sesiune de încălzire fizică, pentru a-ți activa toate părțile corpului, și vor include oportunități coregrafice de dans liber, cât și improvizații „ghidate”. Focusul va fi împărțit în mod egal, astfel încât, la sfârșitul workshop-ului, fiecare participant va avea propriul moment coregrafic.


Sunt așteptați atât începătorii, cei ce se află la un nivel avansat, cât și dansatorii profesioniști!

Partener:
Balassi Intézet - Bukaresti Magyar Intézet/Institutul Maghiar din București

we also recommend

Copiii noștri în secolul 21. Perspective ale pediatriei. Conferință susținută de Alexandra Martin și Yuvraj Kalra, urmată de un dialog cu Martin S. Martin
24.02.2020
Copiii noștri în secolul 21. Perspective ale pediatriei.

Conferință susținută de Alexandra Martin și Yuvraj Kalra, urmată de un dialog cu Martin S. Martin
Romanian Athenaeum

CURS de Masaj Corporal cu Miere
30 noiembrie 2019, 10:00-14:00
CURS de Masaj Corporal cu Miere


Centrul BioFocus