fbpixel
Skip to main content

PORTRET AL ARTISTEI CA TÂNĂRĂ INFLUENCERIȚĂ

PORTRET AL ARTISTEI CA TÂNĂRĂ INFLUENCERIȚĂ

Regia: Adriana Radu 

Text: Adriana Radu. 

Cu contribuții de Corina Sucarov și Oana Maria Zaharia 

Performerx: Ilinca Manolache, Corina Sucarov, Oana Maria Zaharia 

Scenografie decor: Thomas Felletschin 

Scenografie costume: Corina Sucarov 

Machiaj: Ioana Roman 

Stilist păr: Cosmin Benchea 

Mișcare scenică: Mădălina Dan 

Consultant artistic: Alice Monica Marinescu 

Ilustrație muzicală: Ștefan Botezatu 

Concept lumină: Alexandros Raptis 

Finanțat de: European Cultural Foundation, prin programul Courageous Citizens. Coprodus de: Centrul Național al Dansului București (CNDB). 

Spectacolul „PORTRET AL ARTISTEI CA TÂNĂRĂ INFLUENCERIȚĂ” investighează dinamicile intimității, adicției și faimei pe care le trăiesc fetele și femeile pe social media. Spectacolul se construiește ca răspuns la întrebări care se referă la identitatea noastră reală, în raport cu cea pe care o proiectăm controlat în online. 

Procesul spectacolului a explorat spațiul de performance ca un potențial spațiu sigur offline pentru echipa spectacolului, formată în parte din persoane care lucrează și sunt cunoscute în primul rând în mediul online. 

Pe scenă sunt 3 performere, tinere artiste și creatoare online din România: Ilinca Manolache, actriță, premiul UNITER pentru cea mai bună actriță în rol secundar 2016 ; Corina Sucarov, muzician și model, cântăreață în +SHE+, Karpov not Kasparov, fostă finalistă Bravo, ai Stil; Oana Maria Zaharia, muzician și model, cântăreață în trupa de muzică Poetrip. 

Regizoarea spectacolului este Adriana Radu, fondatoarea SEXUL vs BARZA. Cu 10 milioane de vizionări a peste 100 de videoclipuri cu conținut educativ și cultural, canalul de Youtube SEXUL vs BARZA este cea mai importantă resursă de informații pe teme legate de feminism, educație sexuală și drepturi reproductive pentru adolescenți și tineri adulți din România. SEXUL vs BARZA este una dintre puținele resurse online în limba română care încurajează gândirea critică în plan socio-cultural, oferind analize feministe asupra literaturii clasice, cât și ale produselor culturale de masă cu priză la publicul larg, ca texte de piese hip hop sau emisiuni TV cu succes de masă.

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Tot Ceea Ce Sclipeste

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage V – efemere

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti