fbpixel
Skip to main content

PopUP Dance cu Filip Stoica

PopUP Dance cu Filip Stoica

#contemporary dance #workshop

PopUP Dance. Instant dance. Stop and dance. 
Zi-i cum vrei. 
Noi ii spunem simplu: ne intalnim la Linotip pentru 2 ore sa dansam contemporan cu noi insine. 
Cu cine?

dansatori / performeri pe care i-ati vazut sau ii puteti vedea in spectacolele de la LINOTIP 

Filip Stoica e interpret și coregraf, cu o bază kinetică în dans contemporan, contact improvisation și breakdance, modalități de mișcare pe care le aprofundeaza din 2010. 
Colaborarea lui cu Academia de Dans Galway (Irlanda), Circul Mtropolitan București (România), Linotip – Centru Independent Coregrafic, lucrul cu coregrafi precum Jan Burkhardt, Marty Kudelka, Dan Puric, Amalia Strinopoulou, Gigi Caciuleanu și studiile coregrafice din cadrul UNATC București l-au făcut să ajung la concluzia că învata și îi dezvolta cel mai bine inteligența corporală la intersecția culturală și interactivă a modurilor diferite de raportare la dans, la mișcare. 
Nu priveste mișcarea sau dansul ca pe materializări ale diferitelor tehnici, ci ca pe manifestări ale datelor senzoriale, emoționale, mentale incorporate în fiecare dintre noi: mersul, respiratul, gestul sunt mișcări și dansuri conținute de fiecare corp. 
Toate aceste experiențe și trăiri au ieșit la iveală în timpul pregătirii propriului lui spectacol, ”Scuze, noi!”, găzduit la Cuibul Artiștilor, în București.

we also recommend