fbpixel
Skip to main content

Pe Bune Live

Order tickets
Cinema Elvire Popesco, București Tomorrow, 22 January 2018 / 19:30 30.00 LEI (acces general) No more tickets available
Pe Bune Live

Descriere Pe Bune Live

Cum îți găsești drumul într-o carieră creativă? Cum împaci viața personală cu munca atunci când munca îți cere tot timpul? Cum faci față eșecului și nu renunți? Sunt doar câteva dintre întrebările la care încearcă să răspundă podcastul Pe Bune produs de DoR.

Pe 22 ianuarie, Pe Bune se transformă din experiența interviurilor audio într-un spectacol live. Patrick Brăila, Mihaela Drăgan, Elena Vlădăreanu, Luiza Vasiliu și Alex Tocilescu vor povesti cu sinceritate, timp de o oră și jumătate, despre fricile, limitările și problemele cu care se confruntă, dar și despre cum munca pe care o fac îi definește ca oameni.

Pe Bune Live va fi înregistrat audio și va fi primul episod al unui nou sezon de podcast.

UNDE: Cinema Elvira Popescu (Bd. Dacia nr. 77, București)
CÂND: Luni, 22 ianuarie. Spectacolul este programat să înceapă la ora 19:30. Accesul se face de la 19:00.

Eveniment organizat de DoR (Decât o Revistă).
Prezentat de UniCredit Bank.
Susținut de Institutul Francez și Dizainăr.

//
Pe Bune este un podcast sincer cu oameni creativi despre cum au ajuns cine sunt și întrebările pe care și le pun. Printre invitații primului sezon s-au numărat ilustratoarea Ioana Șopov, compozitoarea Sabina Ulubeanu, actorul Alex Fifea, pictorul Roman Tolici și regizoarea Iulia Rugină. Gazda podcastului este Andreea Vrabie. Dacă nu ai ascultat până acum vreun episod, apasă play:

*pe iTunes: http://bit.ly/Pe-Bune-iTunes;
*pe Soundcloud: https://soundcloud.com/pe-bune-podcast;
*pe Stitcher: http://bit.ly/Pe-Bune-Stitcher și în orice aplicație de podcast.

Decât o Revistă (DoR) este o revistă trimestrială de jurnalism narativ care publică povești despre cum trăim azi și care explorează familiarul realității românești, experiențele și trăirile care ne sunt comune.

 

we also recommend