fbpixel
Skip to main content

Atelier de povești vizuale cu Oana Barbonie

One World Romania, ediția a 15-a

Atelier de povești vizuale cu Oana Barbonie One World Romania, ediția a 15-a

Oana Barbonie ne propune un spațiu de experiment și de laborator ce va avea ca scop reconectarea cu ideea de corp-minte-mediu, prin exerciții de observație, mâzgâlit și colaj. Este un atelier care se adresează oricui e pasionat de vizual și nu presupune talent, studii sau experiență în domeniu. 

Va dura trei ore și va funcționa în etape de cunoaștere și creație, de la exerciții în echipă, la exerciții individuale, pentru care participanții vor primi sfaturi și sugestii de creație, pe care să le poată aplica pe viitor în munca lor vizuală sau să le folosească pentru pauze de reflecție. În partea a doua a atelierului, vor putea să se gândească și la o promisiune de bine pentru sine și natură, care va fi desfăcută și ilustrată prin colaje.

Cine este de acord va putea expune creațiile realizate pe un panou-colaj stradal, construit cu participarea publicului pe durata festivalului, unde fiecare poate să-și aducă aportul artistic lăsând o promisiune de bine pe tema ecologiei.

Evenimentul este deschis pentru maximum 15 participanți.

Invitată: Oana Barbonie

Oana Barbonie este editorul vizual al publicației DoR și face parte din echipă din 2018. A studiat jurnalism și antropologie vizuală. Face colaje de peste zece ani și spune povești vizuale prin orice format îi pică pe mână, de la scris pe post-it-uri, la îmbinat fotografie, desen sau video. Poate ai dat peste una dintre poveștile ei scurte scrise cu albastru pe Instagram. 

Eveniment organizat în parteneriat cu DoR - Decât O Revistă

we also recommend

Valabil 3 luni
Carnet de 5 Billets

Carnet 5 bilete
Cinema Elvire Popesco, Bucuresti

10.06.2022
A XII-a noapte

de William Shakespeare
Teatrul Infinit, Bucuresti

Curs de impro online
voucher valabil 3 luni de la achiziție
Curs de impro online


Online