fbpixel
Skip to main content

ABONAMENT PROIECȚII FIZICE ONE WORLD ROMANIA #14

Festival Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti 21-30 May 2021 150 lei
ABONAMENT PROIECȚII FIZICE ONE WORLD ROMANIA #14 Festival Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului

Festivalul va avea loc anul acesta în două etape:  fizic, la București, între și 21 și 30 mai, la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului Român și alte locații indoor și outdoor  din Capitală și online în toată țara, între 31 mai și 6 iunie.

Abonament 21-30 mai: 150 lei

Numărul abonamentelor este limitat la 50.

Abonamentul asigură intrarea la toate proiecțiile festivalului, catalog și alte materiale promoționale. Nu includ accesul la deschiderea festivalului, concerte și la alte evenimente speciale

One World România revine în 2021 cu peste 60 de filme de lungmetraj și scurtmetraj din întreaga lume, majoritatea în premieră națională. OWR14 va celebra, va prezenta și va chestiona parcursul luptelor pentru echitate socială a femeilor din întreaga lume, principalele probleme cu care încă se confruntă acestea și motivele care nu au permis încă obținerea unei echități sociale.

One World România păstrează secțiunile tematicilor tradiționale ale festivalului: legate de statul de drept și justiția socială, drepturile persoanelor LGBTQ+, refugiați și imigranți, persoanele marginalizate din motive economice, culturale, rasiale, precum și o retrospectivă dedicată unei cineaste legendare și mai multe focusuri legate de tema principală a festivalului.

Competiția va cuprinde cele mai incitante zece filme din selecția de anul acesta, și va fi arbitrată de două jurii: unul format din cinci profesioniști de talie internațională și unul din liceeni din întreaga țară.

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Videocratie

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

26, 27, 28, 29 aprilie 2021, în intervalul 19:00-21:00 - WORKSHOP
Corpul creativ - workshop Andrea Gavriliu


LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti