fbpixel
Skip to main content

NOI ÎMPOTRIVA VOASTRĂ

Performance pentru doi inamici

NOI ÎMPOTRIVA VOASTRĂ Performance pentru doi inamici

Romana, English

Războaiele, invaziile, linșajele, violențele presupun un ”noi” și un ”voi” în care inamicul este mereu cel rău. Ceilalți, fie că este vorba despre musulmani, gay, antigay, mineri, familiști, pensionari, capitaliști, romi, americani, cocalari, bugetari, săraci, politicieni, you name it, rămân mereu în lumea lor. Între lumea ”noastră” și lumea ”lor” există mereu o luptă. Ce se întâmplă când ”noi” avem nevoie de ”voi”?

Timp de o oră stai față în față cu Celălalt. Un necunoscut despre care nu știi nimic. Decât că e inamicul tău. Prin intermediul unor căști audio și al instrucțiunilor vei intra alături de un străin într-o poveste de război. Un one-on-one care apasă limitele si curiozitatea de a merge în lumea celuilalt și a o transforma, despre încredere și auto-protecție, despre dușmani și aliați, despre instincte, contradicții și radicalism.

Fiecare performance este pentru 2 participanți. Costul unui bilet este de 17 lei. Durata performance-ului este de 1 oră. Biletul acoperă posibilitatea de a vizita muzeul înaintea performance-ului. Acest performance face parte din ciclul NOI ÎMPOTRIVA, conceput de artista Ruxandra Hule ca o serie de date-uri artistice care explorează ideea de tandem, în toate formele sale. El face parte din Programul de Arte Performative curatoriat de Ioana Păun.

we also recommend

Super Saturday
24.02.2018
Super Saturday


TBA (Chisinau), Chisinau

Despre „Bucureștiul fanariot. Administrație, meșteșuguri, negoț“  cu Tudor Dinu, Georgeta Filitti și Petre Guran lansare de carte și sesiune de autografe, marți, 6 martie, 19.00, la Humanitas Cișmigiu
06.03.2018
Despre „Bucureștiul fanariot. Administrație, meșteșuguri, negoț“ cu Tudor Dinu, Georgeta Filitti și Petre Guran

lansare de carte și sesiune de autografe, marți, 6 martie, 19.00, la Humanitas Cișmigiu
Humanitas de la Cișmigiu