fbpixel
Skip to main content

Momente vesele - Impreuna pentru Elza

Momente vesele - Impreuna pentru Elza

Hai și tu să râzi cu noi! Garantam că nu vei cere banii inapoi!
Aducem în fața publicului momente și schițe celebre din teatrul românesc, menite să nască nostalgie în inimile tuturor, dar și multă bună dispoziție și hohote de râs. Redescoperim frumusețea umorului clasic și incarcam bateriile.

Cu Liviu Andrei Andra Iulia Stoicescu Cristi Toma Capatina Mihai Compania Cristi Toma

 

Sustinem acest eveniment, pentru Elza!

Eu sunt Elza Ilina mama lui Andrei si creatorul bijuteriilor cu suflet romanesc, bijuteriile rupte din ii! Acum 3 ani, dragostea mea pentru camasa romaneasca, a prins contur in proiectul Elza - bijuterii rupte din ii. Semnele de pe camasi sunt redesenate, reinterpretate si transpuse in accesorii migalite si bibilite: coliere, cercei, bratari, papioane, braie. Fiecare obiect ce il cos, are o poveste, una cusuta cu ac si ata, fiecare simbol apartine unui om, radacinilor lui. 

Anul acesta se pare ca este anul in care eu prind radacini, din nou, mai puternice, anul in care eu mai scriu o poveste. 
Anul acesta este anul meu, anul in care lupt cu cancerul la san. Si spun ca lupt, caci diagnosticul este carcinom mamar invaziv NST-triplu negativ. Sunt deja la a 4-a sedinta de chimioterapie, din cele 32 care mi-au fost indicate pe schema de tratament. Le voi trece pe toate cu zambetul pe buze, si in mana cu acul si ata. Iar la final, voi trage linie si voi fi invingatoare. Mai puternica, mai frumoasa, mai blanda, mai iubitoare cu mine. 
Oameni buni, as vrea sa va spun sa va pretuiti pe voi insiva, inaintea oricui, sa va iubiti, sa aveti grija de voi si de sufletele voastre frumoase! 
Cu iubire, 
Elza Ilina"  

we also recommend

Actul de a Ucide DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Actul de a Ucide

DVD - One World Romania
Bucuresti

Made By Women - ediția a II-a un eveniment creat de femei pentru femei
3 octombrie 2019
Made By Women - ediția a II-a

un eveniment creat de femei pentru femei
TBA (Iași)

Vânătoare de comori arhitecturale - Abonament Cluj-Napoca și Oradea
24-25 august
Vânătoare de comori arhitecturale - Abonament

Cluj-Napoca și Oradea
Cluj-Napoca și Oradea