fbpixel
Skip to main content

Volitant - Micromovements expanded #LinoDANCE

Volitant - Micromovements expanded #LinoDANCE

LINOTIP continua seria evenimentelor dedicate spectacolelor de dans contemporan invitate in stagiunea 2018 - 2019 

#LinoDANCE vă prezintă spectacolul ‘VOLITANT’, spectacol premiat cu Premiul Special la Festivalul 10 Sentidos organizat in Valencia, Mai 2017. Deasemenea a participat și este susținut de către Aerowaves Twenty 18.

"Volitant - Micromovements expanded" prezintă starile intermediare de "a nu fi deja aici" și de "a nu fi încă acolo" printr-o calatorie in lumea metamorfozei. Coregrafa Rita Góbi, autoarea spectacolului, demonstrează o precizie uimitoare și virtuozitate, ținând toate mișcările ei în tensiune dinamică, pe o muzica originala compusă de Dávid Szegő folosind sunete de cod Morse.

Choreogragfia si performer: Rita Góbi (HU)
Muzica: Dávid Szegő (HU)
Light design: Pavla Beranová (CZ)
Design Costume: Judit Sinkovics (HU

Spectacol adus cu sprjinul Institutului Cultural Maghiar din București.
- - 
Rita Góbi este coregraf, performer și profesor de dans, care explorează în permanență stilurile și limbile dansului. Născută la Novi Sad, Serbia, a absolvit Academia de Dans din Budapesta. Ea a participat la diferite ateliere internaționale de dans și programe de rezidență, cum ar fi rezidența OMI DANCE Residency din SUA și reședința VARP la SE.S.TA-KoresponDance, finanțata de Fundația Internațională Visegrad. Rita și-a început cariera prin colaborarea cu mai multe companii de dans din Ungaria (Ballet Pecs, Compania Yvette Bozsik, Compania Reka Szabó - Simptomele, Compania Eva Duda, Asociația L1 Dance) și cu regizorul de film Miklos Jancso. În 2006, a fondat Gobi Dance Company. Rita este, de asemenea, profesoară de dans la Școala profesională Nemes Nagy Ágnes Art și ține în mod regulat ateliere de lucru în Ungaria și la nivel internațional la diverse festivaluri.Printre cele mai importante distinctii enumeram Premiul Special al juriului la Festivalul 10 Sentidos din Valencia in 2017.

we also recommend

Actul de a Ucide DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Actul de a Ucide

DVD - One World Romania
Bucuresti

Here Be Dragons  | Aici sunt dragoni DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Here Be Dragons | Aici sunt dragoni

DVD - One World Romania
Bucuresti

My Perestroika  | Perestroika mea DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
My Perestroika | Perestroika mea

DVD - One World Romania
Bucuresti

WineTech
9 noiembrie 2019
WineTech


Fab Lab