fbpixel
Skip to main content

JUDITH STATE ȘI RADU DUMITRIU | ZiMMT 3D SOUND LAB X IQOS

JUDITH STATE ȘI RADU DUMITRIU | ZiMMT 3D SOUND LAB X IQOS NOVA Festival

JUDITH STATE ȘI RADU DUMITRIU | ZiMMT 3D SOUND LAB X IQOS

NOVA Festival

When the sound moves, it moves you.

When the light goes on, you remember.

Spectacolul invită participanții într-o călătorie de autocunoaștere prin intermediul muzicii și al dansului. Coregrafa Judith State și muzicianul Radu Dumitriu se vor întâlni cu publicul în spațiul Platformei Wolff pentru a porni împreună într-un proces de dezvăluire a sinelui, într-un context creat de instalația de lumini reactive la sunet, WONDER, precum și de instalația de sunet ZiMMT 3D Sound Lab. În cadrul acestui spectacol participativ, audiența, împreună cu artiștii, vor adăuga universului vizual și sonor creat de cele două instalații, straturi din istoria personală și, prin ele, vor crea o amprentă a prezentului comună cu cei care participă la această experiență.

Inspirați de arhitectura și estetica spațiului, de interacțiunea reciprocă, dar și de întâlnirea cu publicul și energia acestuia, cei doi performeri vor compune în timp real partituri muzicale, coregrafice și vocale pornind de la subiectele care stau la baza cercetării lor din ultimii patru ani: memoria, trecerea timpului și felul în care amintirile și formele pe care acestea le capătă în timp ne marchează în mod implacabil prezentul.

Evenimentul face parte din seria de spectacole organizate de festivalul NOVA, în parteneriat cu IQOS, la Platforma Wolff, în perioada 5-8 decembrie 2022. Acestea descriu un proces de explorare-cercetare a instalației WONDER, dezvoltată de artiștii Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, precum și a instalației de sunet ZiMMT 3D Sound Lab.

În acest cadru, vor evolua, pe rând, artiștii Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Judith State și Radu Dumitriu, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj.

Experiența 3D Sound Lab x IQOS la Platforma Wolff este oferită de IQOS și se adresează persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

 

Detalii despre program și despre artiști pe site-ul novanova.ro

*Un bilet permite accesul unei singure persoane la un spectacol, o singură dată. 

***

NOVA este organizat de: Asociația Prezent Continuu și Asociația Culturală Control N

Prezentat de: UniCredit Bank

Cu sprijinul: IQOS

Parteneri: Goethe-Institut București, Institutul Francez din România, Forumul Cultural Austriac, Ambasada Spaniei în România, Ambasada Republicii Slovenia în România, Teatrul Excelsior, DELL Technologies, Logicom, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, CINETic/Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative, Interface Cultures, Kunstuniversität Linz, Universitatea Națională de Arte București, Novel Mushrooms, HUAWEI nova 10 Pro, Platforma Wolff.

Parteneri media: IQads, A LIST MAGAZINE, Igloo, Designist.ro, FEEDER.ro, Zile și Nopți, Radio France Internationale România, MUNTEANU, Radio România Cultural.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

we also recommend


Fortareata DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Fortareata
DVD - One World Romania
Testimonial DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Testimonial
DVD - One World Romania
Waiting for August DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Waiting for August
DVD - One World Romania
Workshop: Playing with movement cu Ioana Marchidan
6,7,8,9 martie 2023, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP
Workshop: Playing with movement
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic
Show cu Vraciu Stand-Up Comedy
20:00 - Friday, 24 February
Show cu Vraciu
3g HUB