fbpixel
Skip to main content

INvulnerabili - ROCKABELLA | ZiMMT 3D SOUND LAB X IQOS

INvulnerabili - ROCKABELLA | ZiMMT 3D SOUND LAB X IQOS NOVA Festival

INvulnerabili - ROCKABELLA | ZiMMT 3D SOUND LAB X IQOS

NOVA Festival

Fanii trupei Rockabella vor putea descoperi noul album al acesteia, INvulnerabili, care urmează să fie lansat oficial în 9 decembrie, mixat live în format sonor tridimensional de Bogdan Moroșanu, membru al trupei.

Prin adaptarea pieselor la formatul multi-channel al instalației, acestea vor genera o experiență muzicală complet diferită de cea a unui concert live sau intermediată de un sistem stereo. Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă.

Evenimentul face parte din seria de spectacole organizate de festivalul NOVA, în parteneriat cu IQOS, la Platforma Wolff, în perioada 5-8 decembrie 2022. Acestea descriu un proces de explorare-cercetare a instalației WONDER, dezvoltată de artiștii Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, precum și a instalației de sunet ZiMMT 3D Sound Lab.

În acest cadru, vor evolua, pe rând, artiștii Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Judith State și Radu Dumitriu, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj.

Experiența 3D Sound Lab x IQOS la Platforma Wolff este oferită de IQOS și se adresează persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Detalii despre program și despre artiști pe site-ul novanova.ro

*Un bilet permite accesul unei singure persoane la un spectacol, o singură dată. 

***

NOVA este organizat de: Asociația Prezent Continuu și Asociația Culturală Control N

Prezentat de: UniCredit Bank

Cu sprijinul: IQOS

Parteneri: Goethe-Institut București, Institutul Francez din România, Forumul Cultural Austriac, Ambasada Spaniei în România, Ambasada Republicii Slovenia în România, Teatrul Excelsior, DELL Technologies, Logicom, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, CINETic/Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative, Interface Cultures, Kunstuniversität Linz, Universitatea Națională de Arte București, Novel Mushrooms, HUAWEI nova 10 Pro, Platforma Wolff.

Parteneri media: IQads, A LIST MAGAZINE, Igloo, Designist.ro, FEEDER.ro, Zile și Nopți, Radio France Internationale România, MUNTEANU, Radio România Cultural.

Stay Up To Date With Your Favorite Events