fbpixel
Skip to main content

!MPRO - Festivalul Național de Improvizație

Day 5

!MPRO - Festivalul Național de Improvizație Day 5

La cea de-a şasea ediţie, !MPRO aduce spectacole de tot felul, în care şi spectatorii au un cuvânt de spus. Programul include douăzeci de spectacole, doisprezece ateliere, o discuţie despre improvizaţia în 2.018, şi petreceri în fiecare seară.

Abonamentul pentru seara de sâmbătă 10 noiembrie îţi oferă acces la următoarele spectacole:

Ora 18: Open Stage
Aceasta este ocazia ta să străluceşti - oricine poate urca pe scenă, de la invitaţii noştri străini, la improvizatori români cu multă experienţă, la studenţi în improvizaţie şi chiar spectatori care doar au privit până acum.
Jocuri de improvizaţie, poveşti şi scene libere - toate sub coordonarea unui MC profesionist.

Ora 19: Random – Asssscat (secţiunea Debut)
Începem cu un monolog inspirat de o sugestie din partea publicului. Monologul este o poveste adevărată, împărtășită de unul dintre improvizatori. Povestea se transformă apoi într-un montaj de scene cu diverse tipuri de energie, cu personaje puternice, emoții și mize mari.
Cu: Ştefan Vasilică, Andrei Silviu Petran, Alexandra Mădălina Tudor Mic, Florian Popa, Andrei Popescu, Tudor Bogatu

Ora 20: Vlad, Adriana şi Bogdan – Triton (secţiunea Tematică)
Curajoşi şi neînfricaţi, cei 3 sunt pregătiţi oricând să plece într-o călătorie total improvizată, pe note muzicale. Pornind de la sugestia ta, ei creează pe loc un spectacol de improvizație muzicală long form.
Cu: Adriana Bordeanu, Bogdan Untilă și Vlad Pasencu
La pian: Marian Hâncu

Ora 21: All In – Intraţi încălţaţi (secţiunea Tematică)
Intrați, nu vă descălțați. Acesta este un spectacol de impro despre familii și dinamici în familie, totul realizat într-un cadru realist. Dureros de realist. Totul pleacă dintr-o discuție despre vreme, sport, politică sau lipsa untului din frigider. Discuția vrea să evolueze în ceva concret, dar să fim sinceri, nimeni nu mai vrea încă o ceartă la masa în familie. Tensiunea guvernează discuțiile despre vreme, sport și tot ce nu contează, iar substratul este întotdeauna "miezul" familiei. Ca la orice întâlnire de familie... de multe ori, pur și simplu vorbim. Vorbim și atât. Cel mai probabil nu ascultă nimeni. Pentru că nici noi nu ascultăm. Spectacolul lovește publicul cu o familiaritate straniu de amuzantă.
Cu: Adina Sandu, Adriana Petre, Andreea Constandache, Alexandra Ioniţă, Adrian Sandu, Andru Sandu Capră, Dan Birtaş, David Moscovici, Vlad Mazilu

we also recommend