fbpixel
Skip to main content

!MPRO - Festivalul Național de Improvizație

Day 2

!MPRO - Festivalul Național de Improvizație Day 2

La cea de-a şasea ediţie, !MPRO aduce spectacole de tot felul, în care şi spectatorii au un cuvânt de spus. Programul include douăzeci de spectacole, doisprezece ateliere, o discuţie despre improvizaţia în 2.018, şi petreceri în fiecare seară.

Abonamentul pentru seara de joi 08 noiembrie îţi oferă acces la următoarele spectacole:

Ora 18: !MPRO Talks – Improvizaţia 2.018
Cum s-a schimbat improvizaţia în ultimele două decenii? Ce abordări noi sunt, cum arată dinamicile internaţionale, cum se integrează noile tehnologii în această formă de artă bazată pe interactivitate directă, face-to-face?
Vino să afli părerea invitaţilor noştri din Chicago, SUA: Mick Napier, Jennifer Estlin şi Kevin Mullaney, artişti şi instructori de teatru de improvizaţie.
Eveniment în limba engleză. Intrarea liberă

Ora 19: Soleil – Teen Impro Short (secţiunea Debut)
Vin din “Colegiul Economic Virgil Madgearu” şi sunt câștigătorii festivalului “ImproTeen” 2017 - primul festival de teatru de improvizație pentru liceeni organizat în București.
Iubesc actoria si improvizația, să râdă și să-i facă pe alţii să râdă. Sunt tineri şi neliniștiţi și siguri că o să vă placă energia lor creativă. Showul Teen Impro Short leagă mai multe exerciții improvizație, şi este jucat de actori tineri amatori, gata să facă furori.

Ora 20: Recul – Familia Ou (secţiunea Tematică - spectacol de Sketchuri)
Intuiție feminină, relații vechi și noi, familia românească în mijlocul apocalipsei, un tată căruia nu-i scapă aproape nimic, toți fragili precum un ou.
Familia Ou este al 4-lea sketch comedy din proiectul O săptămână, un spectacol și are o distribuție majoritar feminină, ceea ce duce la niște subiecte mai puțin discutate.
Cu: Adriana BordeanuDelia Alexandra RiciuMihaela GeorgescuAndrei Negoita
Strateg scenic: Bogdan Untilă.

Ora 21: Jinx – Family Dinner (secţiunea Tematică)
O cină în familie. Ce mare lucru se poate întâmpla atunci când vine vorba despre o simplă cină în familie? Totul va merge strună, membrii familiei se vor înţelege perfect şi toată lumea va pleca acasă fericită... Asta este experienţa tuturor, nu-i aşa? Pentru a testa dacă aşa stau lucrurile cu adevărat, vă invităm la „Family Dinner”, un show 100% improvizat, plecat de la această întrebare: ce se întâmplă cu adevărat atunci când membrii unei familii se întâlnesc să ia o simplă cină?
Cu: Delia Alexandra Riciu, Dan Birtaş, George Dumitru şi Dan Codreanu

we also recommend

Chirurgul Englez DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Chirurgul Englez

DVD - One World Romania
Bucuresti

My Perestroika  | Perestroika mea DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
My Perestroika | Perestroika mea

DVD - One World Romania
Bucuresti

Sahia Vintage IV – comandă politică DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage IV – comandă politică

DVD - One World Romania
Bucuresti