fbpixel
Skip to main content

Impro Battle - Maestro vs. Maestro

#improvisation

Miercuri, 15 ianuarie, ora 20.00, în B52 The Club, începem 2020 cu o confruntare între 2 echipe formate exclusiv din câștigători ai galelor Maestro. Așadar îi vom avea pe scenă pe Crème de la Crème: Mihaela Georgescu și Codreanu Dan - Urban Impro, Pavel Barsan - Improvisneyland, Alexandru Rizescu și Dan Murzea - Trupa Obligó și Codrin Dănilă - Trupa de Teatru IDIOT, cel mai îndrăgit moldovean la București!

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adica o competitie intre 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizatie diverse si vor fi jurizati de 3 experti - NARATIV, TEHNIC si DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe langa toate nebuniile care se intampla pe scena este faptul ca expertul in DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Pret bilet spectacol: 25 lei

Pentru rezervare suna sau trimite SMS la 0721.193.369.

Facem apel la punctualitatea voastra si va rugam frumos sa ajungeti cu 15-20 de minute mai devreme ca sa putem incepe la timp! Portile B52 The Club se deschid la 19.30.
Multumim din suflet! Va asteptam cu drag, o sa fie o nebunie frumoasa!

Impro Battle - Maestro vs. Maestro

we also recommend

Sustine proiectul Barca lui Zoe - Live streaming de sub apa Fiecare susținător va primi cadou Ghidul de Snorkeling pentru Începători
transmisiuni live, zilnice, de sub apă
Sustine proiectul Barca lui Zoe - Live streaming de sub apa

Fiecare susținător va primi cadou Ghidul de Snorkeling pentru Începători
Online

MI, MUZSIKUS LELKEK... ZENÉRE KOCCINTUNK a '20-30-as évek slágerei átdolgozva / șlagăre din anii '20-30
25.07.2020
MI, MUZSIKUS LELKEK... ZENÉRE KOCCINTUNK

a '20-30-as évek slágerei átdolgozva / șlagăre din anii '20-30
Curtea Operei Maghiare