fbpixel
Skip to main content

Impro Battle - ImproHigh vs. Trupa Obligó

Impro Battle - ImproHigh vs. Trupa Obligó

Si iata-ne ajunsi in 2019! Suntem pusi pe fapte mari si vrem sa impartasim cu voi planurile noastre pentru acest sezon Impro Battle, pentru ca, bineinteles, si publicul are o parte foarte importanta.

In fiecare luna din acest sezon vom avea 3 spectacole Impro Battle si un spectacol Maestro (un nou format pentru care am obtinut de curand licenta si care presupune competitia pe plan individual intre mai multi improvizatori, pentru ca unul din ei sa fie desemnat cel mai bun improvizator al serii si sa primeasca titlul de Maestro).

Publicul va alege la sfarsitul fiecarui Impro Battle, prin aplauze, 2 improvizatori din echipa castigatoare si 1 improvizator din echipa necastigatoare. La finele lunii, din cele 3 spectacole Impro Battle se vor aduna 9 improvizatori care se vor duela pentru titlul de Maestro.

Si asta nu este tot! La final de sezon, vom organiza din nou Cupa Impro Battle, cu cele mai bine clasate 8 trupe in functie de punctajul obtinut!

Miercuri, pe 20 februarie, de la ora 20.00, pe scena B52 The Club, se vor duela ImproHigh și Trupa Obligó!

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adică o competiție între 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizație diverse și vor fi jurizați de 3 experți - NARATIV, TEHNIC și DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe lângă toate nebuniile care se întâmplă pe scenă este faptul că expertul în DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Preț bilet spectacol: 25 lei

Pentru rezervare sună sau trimite SMS la 0721.193.369.

Facem apel la punctualitatea voastră și vă rugăm frumos să ajungeți cu 15-20 de minute mai devreme ca să putem începe la timp! Porțile B52 The Club se deschid la 19.30.

Mulțumim din suflet! Vă așteptăm cu drag, o să fie o nebunie frumoasă!

we also recommend

Testimonial DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Testimonial

DVD - One World Romania
Bucuresti

Dal Nic | Autostrada DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Dal Nic | Autostrada

DVD - One World Romania
Bucuresti