fbpixel
Skip to main content

Impro Battle - All Star Game

Impro Battle - All Star Game

Incununam luna mai cu evenimente unul mai special ca altul, asa ca va propunem pentru data de 24.05.2017, ora 20.30, pe scena B52 The Club, un IMPRO BATTLE cu vedetele tuturor trupelor care au jucat sezonul acesta. Vom avea invitati din Trupa Obligó, Trupa Freeze, Backstage Boys, Urban Impro, Trupa íELE, Trupa ALL IN, Improvisneyland si Joe's Club Soda.

IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adica o competitie intre 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde la jocuri de improvizatie diverse si vor fi jurizati de 3 experti - NARATIV, TEHNIC si DIVERTISMENT. Iar deliciul suprem al acestui spectacol, pe langa toate nebuniile care se intampla pe scena este faptul ca expertul in DIVERTISMENT este chiar PUBLICUL.

Facem apel la punctualitatea voastra si va rugam frumos sa ajungeti cu 15-20 de minute mai devreme ca sa putem incepe la timp! Multumim din suflet!

Daca faceti rezervare pana pe 22 mai inclusiv, biletul este 15 lei in loc de 20 lei.
 

we also recommend

Despre romanul „Așa să crească iarba pe noi“ cu Augustin Cupșa, Cosmin Ciotloș și Andreea Răsuceanu lansare de carte și sesiune de autografe – joi, 8 martie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu
08.03.2018
Despre romanul „Așa să crească iarba pe noi“ cu Augustin Cupșa, Cosmin Ciotloș și Andreea Răsuceanu

lansare de carte și sesiune de autografe – joi, 8 martie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu
Humanitas de la Cișmigiu

Othello's Touch
26.04.2018
Othello's Touch


Teatrul Național Cluj-Napoca, Cluj-Napoca

Drink Creativ Pictează Banksy
08.03.2018
Drink Creativ

Pictează Banksy
Simbio, București

Super Saturday
24.02.2018
Super Saturday


TBA (Chisinau), Chisinau