fbpixel
Skip to main content

FuckUp Nights Bucharest volume III

Poveștile profesioniștilor și întreprinzătorilor români care au transformat eșecuri profesionale în lecții personale .

FuckUp Nights Bucharest volume III Poveștile profesioniștilor și întreprinzătorilor români care au transformat eșecuri profesionale în lecții personale .

Fuckup Nights: spațiu pentru poveștile întreprinzătorilor români care au depășit eșecul sau un mix de energie și oameni cu atitudine.

Poveștile antreprenorilor de succes sunt aplaudate și se bucură de atenția mass-media. Imaginea antreprenoriatului a devenit ecoul unui mesaj trunchiat. Cum ar arăta știrile dacă în locul succesului ar fi prezentate poveștile celor 10 fail-uri care l-au precedat?

La Fuckup Nights creăm spațiu pentru poveștile întreprinzătorilor români care au depășit eșecul, făcând loc în acelși timp pentru învățare, umor și interacțiune. Ascultăm povești reale într-un mediu informal unde prejudecățile nu sunt niciodată invitate. 3 sau 4 vorbitori ne împărtășesc din experiența proiectelor pe care le-au dat de gard sau pur si simplu nu au mers conform planului si ne răspund la întrebări precum: Ce nu a mers bine? Ce au învățat? Ce ar face diferit? 

Dacă ești în căutarea inspirației, dornic să faci networking de calitate, dacă vrei să-ți validezi ideile sau pur și simplu să participi la un eveniment diferit, hai la FuckUp Nights.

---

Speakerii Fuckup Nights volume III
  • Anca Baniță, Communication Manager la Let's Do It, Romania!, Personal Branding Trainer
  • Andrei Aradits, actor și membru al juriului emisiunii ,,Te cunosc de undeva!"
  • Irina Caraivan, fondator al platformei de crowdfunding We Are Here
  • Marius Mitroi, Consultant în innovation funding

---

Primul FuckUp Night a avut loc în Mexic în anul 2012. De atunci, ne strângem în fiecare lună în peste 140 de orașe din întreaga lume pentru a bea o bere și a asculta trei povești despre eșec. Din decembrie 2015 ne strângem și în București. 

Contribuția ta (30 de lei) include o băutură și voie bună.

La sfârșit, după ce ne-am convins că eșecul este o etapă normală în drumul către succes, deschidem seara de networking la YouthHUB.

Fiecare Fuckup Nights e diferit, pentru că fiecare poveste e unică, personală, și reprezintă o doză de curaj. Diferența dintre Fuckup Nights (FUN) și alte evenimente cu și despre antreprenori și proiecte este că FUN promovează la nivel mondial cultura depășirii prejudecăților, intr-o comunitate de prieteni. Hai și tu, alături de prietenii tăi.

Mai multe despre mișcare aici: www.fuckupnights.com/bucharest 

we also recommend

Fortareata DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Fortareata

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Sahia Vintage II – Muncă DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage II – Muncă

DVD - One World Romania
Bucuresti, București

Improvizatie cu Emotii Cursului de Improvizatie ,după Keith Johnstone
28.08.2018
Improvizatie cu Emotii

Cursului de Improvizatie ,după Keith Johnstone
Club fabrica, București