fbpixel
Skip to main content

Teen Impro Show / Zei Urbani

Festivalul Național de Improvizație !MPRO 8

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Casa Universitarilor, Bucuresti Thursday, 22 October 2020 / 19:00 200 lei (pachet 4 bilete)
100 lei (pachet 2 bilete)
Teen Impro Show / Zei Urbani Festivalul Național de Improvizație !MPRO 8

Teen Impro Show

Teen impro este un spectacol de impro fresh, cu o echipă de liceeni efervescenți, care au descoperit de curând tainele improvizaţiei, însă ştie toată lumea că la o vârstă aşa de fragedă viteza de reacţie, spontaneitatea şi creativitatea sunt mai ascuţite. Pe scurt, o sesiune de jocuri de improvizaţie pline de energie şi de amuzament.

-----

Zei Urbani

Muritorii au fost mereu la mila zeilor. Capriciile Olimpului au dictat soarta, iubirile și războaiele oamenilor.

Dar suntem oare atât de diferiți? Ce zace sub puterea nemărginită? Ce drame, ce pasiuni, ce dorințe ascunse îi fac pe Zei să fie Zei? Și cât de puternici sunt până la urmă?

Zei Urbani este un spectacol în care ne vom întreba: "what if God was one of us?"

Reguli de acces

Conform Hotărârii de Guvern nr. 26 din 28.05.2020, Ordinului nr. 2.879/967/2020 și Ordinului nr. 966/1.809/105/2020

* Spectacolele încep la ora 19.00, dar vă rugăm să veniți cu minim 30 min înainte pentru a evita formarea cozilor și a putea începe la timp. 

* Accesul este permis doar persoanelor care poartă mască, folosesc gelul dezinfectant de la intrare, acceptă termoscanarea, nu prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală modificată) și nu au temperatura peste 37,3 grade. În caz contrar, ne rezervăm dreptul să refuzăm accesul. 

* Distanța minimă dintre persoane în incintă este de 1,5m. Un membru al echipei vă va indica unde vă puteți așeza. Vă rugăm să respectați acest loc și sa nu deplasați scaunele! 

* Pentru siguranța tuturor, portul măștii este obligatoriu pe toată durata spectacolelor. Masca trebuie să acopere gura și nasul. 

* Biletele se vând online și, în număr mic, la casa de bilete, doar dacă mai sunt locuri disponibile înainte de spectacole. 

* Asumarea riscurilor ce rezultă în urma participării la proiecţii se face de către toţi cei implicaţi: membrii ai echipei cinematografului dar şi spectatori.

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Dezvoltare personala prin teatru, adulti si copii, in Cluj


Cluj-Napoca, Cluj-Napoca