fbpixel
Skip to main content

Bilet cadou

Festivalul „Despre lumea în care trăim”

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online valabil pentru o conferință 35 lei
Bilet cadou Festivalul „Despre lumea în care trăim”

Puteți oferi celor dragi ocazia de a urmări orice conferință din seria „Despre lumea în care trăim“ dăruindu-le un bilet cadou. Acesta se poate folosi la alegere pentru oricare dintre conferințele ediției 2021. 

Bilet Cadou

După achiziționarea biletului, este necesar să se rezerve bilet cu valoare 0 la una dintre conferințele din cadrul Festivalului „Despre lumea în care trăim”. Pentru aceasta, este necesar să:

1. Aveți un cont Eventbook (se poate crea aici: https://eventbook.ro/register

2. Apăsați pe textul Am bilet cadou Festivalul „Despre lumea în care trăim” de pe pagina evenimentului pe care doriți să îl vizionați pe baza biletului cadou

3. Introduceți codul de bare al Biletului Cadou 

4. Apăsați check.

5. Apăsați reserve. (Vi se va afișa mesajul "Rezervarea a fost efectuată, vei primi un email la adresa cu mai multe detalii.")

Veți primi pe e-mail confirmarea rezervării și linkul de vizionare. Vizionarea se poate face și prin apăsarea butonului "Vizualizează" din pagina spectacolului.

we also recommend

voucher valabil 3 luni de la achiziție
Curs de impro online


Online

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Condu un Ferrari 458 o zi intreaga in Italia


Siena, Italia

Unde a dispărut încrederea? Criza democrației liberale și scenariile guvernării lumii de mâine. Conferință susținută de Valentin Naumescu în cadrul Festivalului „Despre lumea în care trăim”, urmată de un dialog cu Ovidiu Nahoi.
disponibil pentru vizionare 14 zile de la prima accesare a înregistrării
Unde a dispărut încrederea? Criza democrației liberale și scenariile guvernării lumii de mâine.

Conferință susținută de Valentin Naumescu în cadrul Festivalului „Despre lumea în care trăim”, urmată de un dialog cu Ovidiu Nahoi.
Online