fbpixel
Skip to main content

FESTIVALUL CĂSUȚA PITICILOR

FESTIVALUL CĂSUȚA PITICILOR

Pitici voioși, în 10-12 septembrie, splendida grădină a Institutului Francez din Timișoara va deveni un tărâm muzical de poveste, plin de aventuri fermecătoare ce merită să fie descoperite în familie! 

V-am pregătit o ediție muzicală: vor fi 2 zile și 3 seri magice cu spectacole, concerte, teatru de păpuși, operă pentru copii, zumba, dans, robotică, percuție,  ateliere și activități fascinante pentru copii mici și mari, toate presărate cu muzică și voie bună! DJ Undoo va veni special la Timișoara pentru a susține ateliere de scratching pentru adolescenți, prin care își propune să-i inițieze pe aceștia în arta DJing-ului.

 

Programul complet al festivalului poate fi descarcat aici :

https://institutfrancais.ro/timisoara/wp-content/uploads/sites/5/2021/09/CP21_Program-WEB-2.png

 

REGULAMENT /INFORMAȚII DESPRE ACCES ȘI MĂSURI SANITARE

 

Spectacolele și activitățile din timpul zilei:

Accesul la activititatile din timpul zilei se face pe baza unui bilet de zi sau pe baza cardului Cultura PLUS (pe numele copilului). Pentru a respecta numărul de locuri, semnificativ redus la această ediție, copiii pot avea un singur însoțitor pe familie cu acces gratuit.
 Cardul Cultura PLUS poate fi achiziționat de la Institutul Francez (bd. CD Loga, nr. 46) sau de pe Eventbook:
https://eventbook.ro/other/culturaplus...

Proiecțiile și spectacolele de seară:

Accesul la evenimentele de seară se face pe bază de bilet cumpărat în avans de pe Eventbook, pentru toți participanții, fie că este vorba despre copii sau însoțitori:
https://eventbook.ro/.../bilete-micuta-cartita-se...

 În contextul pandemiei cu coronavirus si în conformitate cu normele în vigoare, respectarea următoarelor măsuri este obligatorie:

·         In cazul adultilor, accesul la spectacol este permis doar persoanelor:

o   care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

o   care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, sau al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore

o   care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Minorii sub 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.

·         acceptarea termoscanării fără contact; persoanele care prezintă temperatura peste 37,3 grade, simptome de infecție respiratorie sau rinoree nu vor putea intra în incintă.

·         folosirea gelului dezinfectant de la intrare

·         păstrarea distanței față de ceilalți participanți care nu locuiesc împreună

·         purtarea măștii pe toată durata evenimentului (începând de la 5 ani).

Minorii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la festival  în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul evenimentului. Prin participarea la acest eveniment accepți regulamentul intern şi eşti de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.

we also recommend

voucher valabil 3 luni de la achiziție
Experienta interactiva - Club de filme si debate online


Online, pe zoom.us

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Range Rover MK1 pe cel mai complex circuit offroad din Romania


Bucuresti, Bucuresti