fbpixel
Skip to main content

Duo – log

Atelier performativ susținut de Andreea Novac și Istvan Teglas

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 2, 3, 4, 5 august 2021, în intervalul 19:00-21:00 - WORKSHOP 300 lei
Duo – log Atelier performativ susținut de Andreea Novac și Istvan Teglas

Andreea și Istvan lucrează împreună de peste 14 ani, colaborarea lor având trei piloni principali: negociere, asumare și provocare reciprocă. În luna mai cei doi vor susține primul lor atelier, în care vor împărtăși participanților interese, dificultăți și perspective performative. Vom construi împreună situații scenice, le vom analiza, vom vorbi despre proces de lucru, despre alegeri și despre modalități de prezentare. Atelierul are o dimensiune performativă implicită, așa încât veniți pregătiți pentru a explora posibilitățile voastre interpretative și compoziționale. 

*Acest atelier este deschis atât pentru amatori cât și pentru profesioniști. Vă asteptăm cu drag să participați, indiferent de nivelul de pregătire în dans contemporan sau arte performative! 

Andreea Novac este artist independent, coregraf şi performer. A studiat Psihologia la Universitatea Bucureşti şi apoi Coregrafia la Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „IL Caragiale” București. Este pasionată de creaţie coregrafică, educaţie artistică, discurs teoretic şi performativ. Trece prin numeroase stagii de formare profesională și artistică, participă la rezidențe naționale și internaționale, creează spectacole de dans și performance, coregrafie pentru teatru şi film, lucrează interdisciplinar, susţine ateliere de dans contemporan. A fost coordonator de comunicare și consilier artistic în cadrul Centrului Național al Dansului București, este membru fondator al Asociației Developind Art și colaborează cu artiști și structuri independente sau instituții pentru a susține și dezvolta proiecte în domeniul dansului contemporan și artelor performative.

Istvan Teglas in trecut a fost actor angajat al Teatrului Odeon, iar momentan este angajat la Teatrul Național din București. Spectacolele lui pot fi văzute la Teatrul Odeon, Teatrul Metropolis, Arcub, Apollo111, Point Arthub, Muzeul de Arta Recenta, Linotip, Teatrelli. A participat în multe proiecte de dans contemporan, printre care unele inițiate de Gigi Căciuleanu, Vava Ștefănescu, Răzvan Mazilu, Florin Fieroiu, Andreea Novac, Arcadie Rusu. În afara țării a colaborat în două spectacole, Page Out of Order Not a Romanian Cinema - în coregrafia lui Yoshiko Chuma la New York, și Travellers - în coregrafia lui Salome Schneebeli la Zurich. A jucat in ultimele filme ale lui Cristi Puiu - Malmkrog, si Corneliu Porumboiu - La Gomera. “Istvan Teglas este unul dintre acei foarte puțini actori din spațiul cultural românesc care gândesc teatrul prin prisma unei structuri coregrafice. Aceasta nu înseamnă, desigur, că teatrul trece într-un plan secundar, ci că prezența actorului în scenă nu are cum să fie despărțită de o perfectă conștientizare a corpului ca mesaj.” (Gina Șerbănescu)

Reducere #cursant #LINOTIPic

Mai mult dans cu mai putine resurse!

Cum? 

1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron

2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron

3. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  

✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la acelasi curs din aceeasi perioada.  

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Waiting for August

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Un week-end intr-un castel medieval unde vei invata sa modelezi ceramica de Cucuteni


Târgu Frumos, Targu Frumos

Cazare intr-un castel de poveste si modelare ceramica de Cucuteni
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Cazare intr-un castel de poveste si modelare ceramica de Cucuteni


Târgu Frumos

Bucura-te de o experienta de zbor la mansa unui simulator Airbus A320
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Bucura-te de o experienta de zbor la mansa unui simulator Airbus A320


Cluj-Napoca