fbpixel
Skip to main content

Dance Therapy

The Energy

Dance Therapy The Energy

Mișcarea este limbajul nonverbal prin care ne putem exprima trăirile într-un mod dinamic. Coregrafa Ioana Macarie propune mai mult decât atât și ne provoacă să transformăm energia stocată într-un act artistic la DANCE THERAPY - THE ENERGY, atelierul de dans unde pașii înseamnă fericire.

Atelierul, gândit special pentru începători, e o regăsire a forței interioare, a resurselor de care nu suntem conștienți că există în mintea și fizicul nostru. Ioana ne va învăța  cum să ne lăsăm conduși de propriul corp prin exteriorizarea tensiunii și acumularea energiilor pozitive. Un workshop unde relația trup-suflet este înteleasă și dezvoltată într-un mod linistit și flexibil. Elementul principal al atelierului va fi improvitația, prin intermediul căreia ne vom descoperi sinele și vom crea un spectacol al emoțiilor.

DANCE THERAPY - THE ENERGY va avea loc la POINT (strada Eremia Grigorescu 10), în luna noiembrie, pe 21, 22 (ora 19:30), 23 si 24 (18:00), va dura doua ore/ zi și costa 250 lei pentru toate cele patru zile.

Ioana Macarie este dansator și coregraf independent. A participat la workshopuri susținute de coregrafi precum Massimo Gerardi, Brice Mousset sau Gigi Caciuleanu, iar ca dansator lucrează atât în teatru cât și în televiziune. Pentru o perioadă de 2 ani, a fost coordonatorul compartimentului de balet la Teatrul de Opereta și Musical “Ion Dacian”. 
 

we also recommend