fbpixel
Skip to main content

CURS Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Centrul BioFocus, Bucuresti Sunday, 02 August 2020 / 10:00 550 lei

Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare si complementara presopuncturii.

Scopul principal al terapeutului este de a elimina ridurile de expresie de pe fata pacientului, conferindu-i acesteia un aspect luminos, relaxat si tanar.
Masajul are ca obiectiv activarea punctelor energetice, efectul venind dinspre interior catre exterior, la fel ca in toate terapiile si masajele holistice de origine orientala.

Desi stergerea ridurilor de expresie este principalul motiv pentru care pacientii aleg acest tip de masaj, datorita presiunilor specifice asupra punctelor localizate pe meridianele energetice ale fetei, scalpului, cefei si umerilor, afectiuni precum insomnia, stresul sau tuburarile sistemice pot fi ameliorate sau chiar pot disparea definitiv.

De ce sa faci acest curs?

O zi in care acumulezi un volum apreciabil de cunostinte, in care faci intens practica, pentru a fixa bine tehnica;

Masajul indian al fetei, scalpului si zonei cervicale se deosebeste fundamental de masajul facial practicat in saloanele de cosmetica.

Lucrul pe puncte importante de pe meridianele energetice aduce clientului o resetare profunda, nu doar la nivelul aspectului pielii si muschilor, ci si la nivel profund, emotional si energetic.

Completeaza si imbogateste tehnicile de masaj facial si corporal pe care poate ca le practici deja;

Poti contribui esential la starea de bine a clientului tau;

Te poti adresa unei clientele rafinate, care are nevoie si apreciaza relaxarea profunda si imbunatatirea aspectului fetei;

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

CURS Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale

we also recommend

Testimonial DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Testimonial

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti