fbpixel
Skip to main content

CURS Initiere in domeniul terapiilor SPA

CURS Initiere in domeniul terapiilor SPA

Cui se adreseaza :

Cursul este destinat  terapeutilor, kinetoterapeutilor, maseurilor, asistentilor balneofizioterapie, cosmeticienelor, angajatior centrelor spa si persoanelor care isi doresc un loc de munca in domeniul spa. In egala masura, este util managerilor si asistentilor-manager de spa.


Temele studiate:

Vei afla ce inseamna SPA si ce este un centru SPA, privit din interior.

Vei face cunostinta cu notiuni despre ce reprezinta un meniu SPA si cum poate fi alcatuit corect.

Vei afla ce reprezinta Eticheta SPA;

Voi prezenta cateva modele de eticheta SPA pentru oaspeti.

Vei invata sa analizezi un chestionar SPA, astfel incat sa poti raspunde eficient oaspetilor;

Vei afla despre importanta regulilor de conduita, igiena, bun simt, despre importanta uniformei si a atitudinii terapeutului spa.

Vei invata ce inseamna relatia “terapeut – oaspete spa”.

De ce sa faci acest curs?

Lumea SPA este speciala, rafinata, diferita de cea a masajului obisnuit de relaxare. Cunoasterea notiunilor de baza aduce cu sine intelegerea necesitatilor clientilor care prefera terapiiile de tip SPA si il ajuta pe terapeut sa isi adapteze tehnicile, atitudinea si abordarea terapiilor astfel incat sa multumeasca aceasta categorie de clienti.

In doar cateva ore vei acumula un volum important de cunostinte, beneficiind de experienta impresionanta a Danielei Dumitru, un nume de referinta in lumea terapiilor SPA in tara si in afara tarii;

Cu aceasta noua abordare te vei putea adresa unei clientele rafinate, care are mare nevoie de relaxare si o apreciaza, care este preocupata de imbunatatirea aspectului fizic si a calitatii vietii;

Cursul ofera managerilor de spa, asistentilor-manager, angajatilor sau celor ce doresc un loc de munca in domeniul spa o bogatie de informatii si experienta de cea mai buna calitate, crescand sansele acestora de a performa cu succes in acest domeniu.

Trainer invitat: Daniela Dumitru


Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.


De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut spa, Daniela a acumulat de-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate,  devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale spa, majoritatea de origine asiatica.


Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

we also recommend

Curs de Masaj Traditional Rusesc
25–26.07.2020, 25.06 – 10:00–19:00; 26.07 – 10:00–18:00
Curs de Masaj Traditional Rusesc


Centrul BioFocus

Demența digitală Conferință susținută de prof.dr. Manfred Spitzer, urmată de un dialog cu Cătălin Ștefănescu
23.02.2020
Demența digitală

Conferință susținută de prof.dr. Manfred Spitzer, urmată de un dialog cu Cătălin Ștefănescu
Romanian Athenaeum

Vinificat în Iași cel mai mic festival de vin și în 2020
09.05.2020
Vinificat în Iași

cel mai mic festival de vin și în 2020
Grădina Krud