fbpixel
Skip to main content

CURS de Masaj Pantai Luar corporal

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Centrul BioFocus, Bucuresti Saturday, 20 June 2020 / 10:00 450 lei

Pantai Luar vine din traditia Orientului Indepartat, din scoala practica thailandeza si indoneziana de terapii. Un astfel de masaj te poarta, experiential, intr-o calatorie magica in Orientul indepartat.

Combina efectele unui masaj energic pe intreg corpul, cu saculeti din plante, cu acțiunea relaxantă si vindecatoare a uleiurilor esentiale.

Pe corp se aplica saculeti fierbinti umpluti cu ierburi aromatice, terapeutice. Saculetii sunt tinuti intr-o combinatie speciala de uleiuri incalzite. Terapeutul exercita cu ajutorul lor miscari rapide si presiuni care au darul de a determina regenerarea celulara, eliberarea energiilor negative si a tensiunilor, revitalizand organismul.

In timpul masajului pe diverse părți ale corpului, din plantele aromatice din saculeti se eliberează  substanțe active si uleiuri esentiale care sunt absorbite de pielea pregatita de masajul cu ulei cald.

De ce sa faci acest curs?

Pantai Luar este o tehnica de masaj mai putin cunoscuta, a carei prezenta in portofoliu te diferentiaza net de alti maseuri.

Pantai Luar este versatil:

  • se poate aplica partial (pe spate si gat) dar si pe intregul corp;
  • este foarte apreciat in anotimpul cald datorita efectului minunat asupra aspectului pielii, a rolului sau de detoxifiere, stimulare a metabolismului, peeling si drenaj al limfei.
  • este minunat in anotimpul rece, caci face minuni in cazul afectiunilor tipice acestui sezon: reumatism,  artroza, dureri articulare, maini si picioare reci. Acest masaj incalzeste corpul, produrand o senzatie de destindere totala.  Concentrat exclusiv pe o anumita parte a corpului, masajul Pantai Luar amelioreaza durerea in zona respectiva.
  • in orice sezon, relaxeaza si detensioneaza musculatura, purifica si echilibreaza intregul sistem energetic al corpului. El este recomandat persoanelor care sufera de anxietate, sunt supuse stresului sau oboselii.
  • Pantai Luar intervine si amelioreza numeroase probleme  de sanatate cum ar fi: afectiuni ale vezicii urinare, crampe musculare, inflamatii abdominale, dureri de rinichi, problemele ficatului.

Atmosfera mistica, orientala, creata de mirosul luxuriant și căldura, vindecarea produsa de atingerea saculetilor, dau un sentiment de recreere și relaxare incredibile, o adevarata simfonie a simțurilor pentru client.

CURS de Masaj Pantai Luar corporal

we also recommend

Anatomia Unei Plecari DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Anatomia Unei Plecari

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti