fbpixel
Skip to main content

Cum să ții clasa aproape prin ClassDojo

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online Today, 30 May 2020 / 11:00 40 lei
Prietenii noștri de la PlaYouth vor reveni în apropierea evenimentului cu datele de logare pentru platforma online (Zoom/Microsoft Teams). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați adresa [email protected]

În urma conferințelor "Omul din spatele unui profesor" am luat feedback de la mulți dintre profesorii prezenți și am aflat care ar fi cele mai interesante teme de dezbătut în cadrul unor workshop-uri.

Ne-am adaptat situației din educație și vă invităm pe 30 mai 2020, să discutăm împreună despre Cum ținem clasa aproape, prin aplicația ClassDojo. Workshop-ul va fi unul dinamic, adaptat la situația actuală și va prezenta experiența directă a trainerului.

Alături vă vor fi traineri cu experiență în domeniul educației și profesori pasionați de meseria lor, ca să împărtășească din experiența de a preda de acasă.
Pentru acest workshop, o avem invitată pe Magda Cojocea, profesor Școala Gimnazială nr.5, București.

Magda este învățătoare în sistem alternativ Step by Step în Bucuresti. Este pasionată de proiecte (coordonează 3 Erasmus+ la Școala Gimnazială Nr 5), de tehnologie aplicată la clasă (aplicații și robotică pentru clasele primare) și de educație în general. După o formare în analiză tranzactională, lucrează cu copii și adulți ca și consultant în educație).

ClassDojo este aplicație și un site web de comunicare pentru tehnologie educațională. Conectează profesorii, elevii și familiile școlii prin intermediul unor instrumente ușor de folosit. Aplicația permite crearea unor experiențe personalizate și oferirea feedback-ului într-un mod prietenos. Astfel, comunicarea digitală devine un mediu propice pentru dezvoltare.

Ne dorim, prin acest program, să aducem viziunea noastră asupra educației și să o îmbinăm cu dorința dumneavoastră de cunoaștere. Credem cu tărie că, pentru a putea fi instrumentele optime de care au nevoie cei mici pentru a se dezvolta armonios în continuare, este necesar să creștem și să ne dezvoltăm mai întâi noi, oamenii mari.


Cum să ții clasa aproape prin ClassDojo

we also recommend

Incearca cea mai noua experienta: Bubble soccer
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Incearca cea mai noua experienta: Bubble soccer


Vadu Crisului, Bihor