fbpixel
Skip to main content

Corpul surprinzător/ Atelier de dans contemporan online

Condus de Andreea Novac

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online, pe zoom.us Saturday, 07 November 2020 / 12:00 25 lei
Online, pe zoom.us Saturday, 14 November 2020 / 12:00 25 lei
Corpul surprinzător/ Atelier de dans contemporan online Condus de Andreea Novac

Atelierul de dans contemporan se adresează tuturor persoanelor interesate să se exprime prin mișcare și dans, indiferent de pregătirea anterioară. Pentru început ne vom concentra pe înțelegerea mecanismelor de funcționare a corpului și vom explora noțiuni precum timp, spațiu, energie, dinamică, nivele, formă, intensitate. Vom porni apoi din plăcerea de a ne mișca și ne vom antrena emoția, imaginația și creativitatea într-o serie de exerciții – în grup sau individuale – în care atenția ni se va îndrepta spre a căuta, înțelege și dezvolta propriul mod de a dansa. Atelierul este o întâlnire între idei, corpuri și mișcare, rafinate prin mijloacele sensibilității și expresivității personale. 

 

Andreea Novac este artist independent, coregraf şi performer. A studiat Psihologia la Universitatea Bucureşti şi apoi Coregrafia la Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „IL Caragiale” București. Este pasionată de creaţie coregrafică, educaţie artistică, discurs teoretic şi performativ. Trece prin numeroase stagii de formare profesională și artistică, participă la rezidențe naționale și internaționale, creează spectacole de dans și performance, coregrafie pentru teatru şi film, lucrează interdisciplinar, susţine ateliere de dans contemporan. A fost coordonator de comunicare și consilier artistic în cadrul Centrului Național al Dansului București, este membru fondator al Asociației Developind Art și colaborează cu artiști și structuri independente sau instituții pentru a susține și dezvolta proiecte în domeniul dansului contemporan și artelor performative.

 

Atelierul are loc sâmbătă, 7 și 14 noiembrie, începând cu ora 12.00, pe ZOOM. Durata 2 ore. Număr maxim de participanți: 20 persoane. Participarea se face prin achitarea taxei de participare de 25 ron. După înscriere, participanții vor primi un mail de confirmare, care va conține invitația ZOOM.

 

 

Corpul surprinzător este un atelier de dans contemporan susținut online ca parte a proiectului Too Good Not To Show It, produs de Asociația Developing Art în 2020.

Proiect co-finanțat AFCN

Parteneri: Centrul Cultural Reduta Brașov, Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava, Teatrul Andrei Mureșanu Sfântu Gheorghe

Parteneri media: Modernism.ro, Feeder.ro, Gala Societății Civile

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Atelier de gelato - invata sa faci inghetata din produse naturale


Bucuresti, Bucuresti

10, 17, 24, 31 octombrie, în intervalul 10:00-12:00
TikTok Dance Fusion - cu Razvan Mike Rotaru


LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti

Workshop: Mișcă-ți trupu' cu Ștefan Lupu
16, 17, 18, 19 noiembrie, în intervalul 20:00-22:00 - WORKSHOP
Workshop: Mișcă-ți trupu' cu Ștefan Lupu


LINOTIP – Centru Independent Coregrafic